Yosemite, living in a tent and hiking for hours, just love it!! (and I can´t really believe that I AM saying it!)

Ja, då var det söndag igen och jag jobbar. Jag tar hand om 4 ungar som ska ha sleepover inatt! Jag måste säga att det är rätt soft, än så länge (peppar peppar ta i trä). Det blev en dubbel omgång mac&cheese och clementiner och nu kollar dom på film. Elin är påväg, på sin cykel (?) och jag sitter och bloggar, livet är ganska skönt som au pair ändå! Det är iof söndag, men jag har varit off sen 5.45 i fredags och oj vilken händelserik och rolig helg jag haft.
Erika kom hit när jag slutat och vi packade in tält, sovsäckar och liggunderlag, packade lite matsäck och vatten och åkte in till San Francisco för att hämta upp Agnes och handla lite korv och gröt inför två nätter i tält, i kalla men helt otroligt vackra Yosemite!
Det är förövrigt en av USAs största nationalparker och Yosemite Falls är världens 5e största vattenfall och USAs största, sjukt coolt!
Fick dagen innan vi skulle åka höra av Sofies värdmamma att det är minusgrader där på natten och att det finns "lots of bears!!" haha, gött att höra sådär dagen innan. Själv trodde jag att det skulle bli en gå liten campingtur, lite längre söder ut i CALIFORNIEN, inga minusgrader direkt. Sen ligger ju Yosemite 2000 meter över havet också så...
Vi gav oss till slut iväg, klockan var nio, och vi hade 4 timmars körning framför oss. Det gick fint men tyvärr var det kolsvart när vi kom fram, så vi såg inte hur sjukt vacker och häftig natur som omgav oss, i vårt lilla tält. Patrick, en läkare från Florida, som för övrigt slagit rekord om hur många gånger man kan berätta vad man har för yrke på samma dag, stod med sin enorma truck och mötte oss nere i Curry Village. Han tog oss till "backpacker delen" i området och vi bar iväg alla våra grejer, vilket var extremt mycket, in i den svarta skogen, som antagligen kryllade av björnar och andra djur. Vi slog upp tältet och somnade vid 4-snåret och vaknade av "goooood moooorning ladies!!!" tre timmar senare. Då blir man glad..! Jävlar vad jag frös sen natten. Jag hade tre tröjor, två byxor, skidstrumpor + vanliga strumor, halsduk och jacka på mig i sovsäcken men icke, kallt som attan var det!
Patrick lagade en fenomenal frukost till oss, trötta och kalla, orutinerade tjejer, och den bestod av omelett med skinka och ost, bröd, vaniljyoghurt, bananer och kaffe! Fin start på dagen.
Sen var det dags för ett par timmars hiking. Vi tog oss en vända med bilarna, runt om i området för att se allt på håll. Självklart blir ju Patrick stoppad av polisen och vi fattade ingenting, haha, han hade vinglat till lite när han körde, för att han ville visa oss alla olika berg han klättrat i. Han fick gå för denna gången! :)
Agnes och Patrick åkte iväg och bergsklättrade, vilket jag mååååste göra nästa gång, och vi tog en lång hikingtur och såg Yosemite Falls och massa andra häftiga naturupplevelser. Jag kan inte fatta att jag säger det men det var något av det häftigaste jag sett i hela mitt liv!
Vi kom tillbaka till Curry Village efter 6 timmar och köpte ett 6-pack öl och satte oss och vilade lite i regnet som börjat ösa ner sista timmen i bergen.
Agnes, Patrick och deras sjukt sköna guide Danny kom tillbaka vid 7, 2 timmar senare. De hade suttit fast i en kö i två timmar. VI blev ganska oroliga innan vi fick tag i Agnes kan jag säga...
Vi bestämde oss för att inte spendera sista natten i ett blött, iskallt tält ute i leran, utan ist åka hem och sova hemma.
Patrick och guiden åkte med oss till en liten by på vägen hem, vi käkade och dansade hela kvällen på Californiens äldsta pub och det var nog en av dem roligaste kvällarna i hela mitt liv. Vi var helt galna. Måste erkänna att det enda jag drack var vatten också.. haha, dem hade live-band som spelade och svin god cobb-sallad! Alla var över 40 och dansade som stela pinnar med spackel som bara rann i deras ansikten.
Vi fortsatte hemåt vid 12-tiden på natten och jag körde två timmar till, blev dock så trött så att jag började se cyklister mitt på freewayen, som inte fanns, så jag slog till Agnes som låg och "nappade" och sa att hon mååååste köra sista biten hem, annars kör jag av vägen. Hon stannade och köpte en hela påse med kakor och choklad, käkade och körde oss lugnt hem.
Jag kom hem med tält och två enorma väskor vid 4 tiden. Däckade direkt och vaknade av att Julia kommer in med två brev från henne och Alex, när jag några timmar senare vaknade till och läste dom blev jag typ tårögd, så jäääävla söta, dom skrev hur mycket dom älskade mig och hur mycket dom saknade mig när jag var borta! Världens finaste ungar har jag! <3
Jaja, idag satt jag i flera timmar utanför Whole Foods och drack kaffe med Elin, sen åkte jag hem och började som sagt jobba 5.45. Nu sover barnen efter många om och men och jag och Elin äter cheese and crackers och myser!
God natt lovers! Och grattis älskade mamma på mors dag <3
God morgon!


tältet och bearboxen, där ALL mat skulle in, för att slippa björnbesök i tältet..!


riktigt fin frulle av Patrick på lördag morgon!

på väg på hiking!






en del av Yosemite Falls!




stannade av polisen, haha..

Erika var på topp som vanligt, denna gången med TVÅ "kryckor" den andra tappade hon ju i East River i NYC...














Memorial weekend!

Hallå i luckan alla glada!
Ligger inne i sängen igen, efter en mycket skräckinjagand upplevelse.. stod och gjorde mina vanliga skönhetsrutiner i badrummet när Elin åkt hem, tvättade ansiktet och kollade upp i spegeln, heeelt svart av maskara, tittar upp i vänstra hörnet, och vad sitter inte där, jo, en HOPPANDE JÄVLA HUSSPINDEL!!! jag fick panik, ni som känner mig väl vet ju att jag lider av spindelfobi, men herregud, jag var ju tvungen att sköta detta snyggt, ungarna låg och sov i rummet intill...! Jag håller blicken stenhårt på spindeln (som pappa hade kallat alfons, eller ingve eller något annat trevligt) och kollar sen in i spegeln, fatta skräcksenariot. Jag såg ut som tjejen i the Ring, svart under ögonen av all mascara och fortfarande vatten i hela ansiktet, med en spindel bakom axeln, fyfan... jag springer ner till min värdpappa och säger, helt livrädd, att det sitter en spindel bakom dörren i badrummet. Då säger han, som vanligt, "so, he want´s to kill you, omg??!! I understand that you´re scared!.." och börjar skratta. Han smashar den och slänger åt helvete i sopporna, skönt. Svettningarna har börjat avta och lugnet har lagt sig .. och nu ska jag berätta om min vecka, och helgen jag har framför mig, iiih!
Under helgen som gick, för snart en vecka sen, hade jag så sjukt kul, haha, ojojoj, ni skulle sett mig.. Jag och Elin åkte in till WC för att shoppa lite efter att ha cashat in ytterligare 200 dollar.. Vi parkerar och går in på google maps (?) och där satt vi, vi inser att butikerna stänger vid 9, då var klockan 8.56, springande i full galopp kommer vi in på Forever 12, dom älskade oss inte. Vi hittade lite smycken och ansiktsmaskar och sen åkte vi vidare och köpte lite vin och annat fint! Vi åkte till poolhuset och slog på musiken. Vi sjöng för, bokstavligt talat, fulla halsar och dansade tills klockan blev 4.30, funderade på att hoppa i poolen men tog en dusch och Elin gjorde en inbakad fläta på mig! Haha, då skulle jag börja 8.30 lördag morgon, kul! Jag vaknade upp vid 8.10 och sprang upp som en dåre och gjorde mig redo för 6 timmars lördags-arbete...! Det gick sådär.. efter alla ärenden satte jag på en film för ungarna och slocknade i soffan. Jag blev off vid 2.30 och nappade i typ två timmar, sen gick jag ner till barten och åkte in till SF och mötte upp Erika och Agnes inne i Bloomdale, vi tog en välförtjänt kaffe och gick runt lite, sen åkte vi hem, gjorde oss i ordning och åkte till Mission för middag och lite barhäng.
Det blev en mycket trevlig kväll och vi fick se Mission och financial district. Fint ska det va!
Vi käkade på Lemón och åkte med servitören till nån bar han tyckte var bra, det var den. Vi beställde in en stor bål och körde på! Kul!
Söndagen spenderades på Six Flags! Svin kul, kommer reklamer på radion varje dag men jag har aldrig fattat vad det är, men det är ju ett jättestort nöjesfält, som ligger utspritt runt hela USA. VI hade riktigt kul och åkte nästan alla sjuka attraktioner. Dock tappade jag mitt fina silverkors i Medusa.. den har typ 10 looper och jag, dum som jag är, tar inte av mig varken halsband, glasögon eller senilsnörena.
Vi gick runt på Six Flags i typ 7 timmar och sen åkte vi hem, helt döda.
Måndag var en bra dag, Agnes sov i Lafayette, så vi hängde vid poolen och drack kaffe hela förmiddagen!
Kort och gott kan jag berätta att veckan gott fort som attan och den har varit bra, jag har varit lite deppig men jag pratade med Madde på skype en sväng så jag blev genast på bättre humör! Jocke kommer om 11 dagar, jag kan inte fatta det, helt underbart!! Lite nytt svenskt blod skadar aldrig, vi ska ha så himla kul asså!
.
Imon är det äntligen fredag och lönen kommer in på kontot. Jag slutar vid 6 och är ledig hela lördagen, jobbar dock från 6 på söndagkväll till 11, ska ha sleepover med 4 kiddos, ensam...! Deras föräldrar ska ut och äta.
Jaja, jag har iaf fina planer för de timmar jag är ledig på! Imon kväll åker vi in till SF, packar med sovsäckar, tält och varma kläder, hämtar upp Agnes, åker och käkar, handlar och sen drar vi, till YOSEMITE! Det är USAs trejde största nationalpark, och de har både björnar och snö, underbart!! haha, vi ska alltså tälta, 5 tjejer i ett tremanna-tält, i två nätter och hika hela lördag och sitta och dricka öl och spela kort vid lägerelden på kvällen! Gud vad taggad jag är, haha, mössorna på, så kör vi!
Direkt hem och jobba på söndag morgon, kommer vara fett sugen på jobb och sleepover efter två nätter i ett TÄLT! :)
Förmiddagen, imon, kommer iaf spenderas i parken med Elin, Julia och Tea, sen hämta upp pojkarna och åka till Yoghurt Shuck! Riktigt mysigt!
Nu ska jag lyssna på Radio Gaga med Queen en sista gång innan jag slocknar, ha en underbar dag! <3
.
Jag och Agnes på Bloomdale!
Mission
den berömda bohem-posen!
upp sjukt tidigt på söndag morgon!
kön till Kong! haha
ojojoj, nu snurrar det!
hahahahhaha, jag har nog aldrig skrattat så mycket som när jag såg mina barn sätta på sig dessa brillor och börja sjunga för mig! guuuuud vad söta dom var!
lite spontant poolhäng
Tea plockade blommor i trädgården!

May 15th

Hallå babes!
Då var man här igen då, Sofie åkte precis hem efter ett par timmar i min säng, kollandes på Meet the Fockers, sjukt roligt film för övrigt! Söndagsångesten ligger stadigt i magen inför en ny arbetsvecka, men det ska nog bli en riktigt bra vecka tror jag, bra väder, inte allt för sena jobb-kvällar och weekend off även nästa helg, evigt tack kära värdmor!
Helgen kommer nämligen innefatta sky diving i Napa Valley, utgång i San Francisco och Six Flaggs på söndag! Can't wait!
Under veckan som gått har jag inte jobbat så mycket som vanligt faktiskt, grandma is in the city och jag har mest checkat läget på ungarna medan hon lekt och gosat med dom. Jag har fått lite välbehövlig egentid helt enkelt!
I onsdags slutade jag vid 3-tiden, fantastiskt rent ut sagt! Jag promenerade hem till Elin, hon blev helt chockad och bara " men skojar du eller?? Jag plockar upp dig innan vi åker till barten" jag ba, neeejnej, jag gååår, ingen fara, tar nog 10-15! gjorde det ju inte kan jag säga... kommer hem till Elin efter 35 minuters speedwalk, långklänning, stor väska och en iskaffe i andra handen, termometern stod på 28 grader.. huh! Gjorde en snygg entré iaf!
Jag fick svalka mig några minuter medan jag chit chattade med Andy och sen åkte vi in till city. Elins vänner ville till Cheesecake så jag joinade dem på en bira och lite gratis bröd sen rusade jag ner till Agnes och taxin som stod och väntade nere vid Powells! Vi åkte vidare till AT&T Park och skrapade ihop våra sista mynt till taxi snubben, han var inte nöjd med drixen men vad fan ska man göra om man jobbar som au pair?!
Vi fick ett lyckorus så fort vi såg arenan! VI SKULLE PÅ EN AMERIKANSK BASEBALL MATCH!!! Det var såklart San Fransisco- laget The Giants som spelande och vi fick två biljetter av Bobban, Agnes värdpappa, platser som var overkligt bra. Längst upp, med utsikt över havet och Bay-bridge, mäktigt!
Matchen höll på i dryga 3 timmar och under pausen gick vi och köpte öl och bratwurst! Vi lånade två inbitna Giants fans kepsar i slutet och hade sjukt roligt, hela kvällen!
Efter matchen gick vi längst gatorna och bara strosade runt, vi hittade en liten bar nånstans, nära Civic center, vilket inte är bästa området i SF och tog en öl. Vi gick ner mot centrum efter lite skönt häng på baren, tillsammans med ett gäng uteliggare i kundvagn och tog en cabbe hem. Det blev fin brunch och en promenad med Agnes vovve Tinker innan jag tog barten hem torsdag morgon!
Torsdagen var hård.. jag jobbade till halv tio och barnen ville ju fan inte somna, jag sjöng små grodorna, björnen sover, blinka lilla stjärna och alla möjliga "radio-låtar" ni kan tänka er, men min vackra stämma lyckades inte söva dem.. Jaja, alltid en humörsprövning att lägga mina barn.
Fredagen började vid 11.30, sjukt soft dag, grandma hämtade upp Alex och Julia hängde på, själv satt jag ute och solade medan städarna gjorde sitt jobb, fint blev det! Jag frågade grandma (kommer fortfarande inte ihåg hennes namn) med ett litet leende, om det var okej att jag satt där ute medan hon spelade dator med barnen och självklart var det de! 5.45 åkte jag och gjorde naglarna och diskuterade youtube-klipp på salongen nere i Lafayette och vid 7.30 kom Erika och hennes föräldrar och plockade upp mig, vi och Agnes skulle på middag i SF och vi valde North Beach. Herregud vilken pizza-restuarang vi valde. Godare pizza har jag aldrig ätit!
Jag och Agnes åkte hem till mig och låg och pratade till 3.
Lördagen bestod av "projekttid" och jag skulle städa och organisera barnens garderober. Jag fick ihop 4 påsar som jag skickade iväg på försäljning nere i Lafayettes second hand butik för barnkläder!
Jag och Agnes åkte till WC för kaffe och shopping och sen åkte jag hem. Har ALDRIG känt mig så ensam i hela mitt liv. Usch, jag längtade verkligen hem till mina vänner och min familj.. Jag åt lite cerial och fil till middag och åkte till Safeway och hyrde två filmer, Love & an other drug och Fighter. Förstnämnda var sjukt bra, Jake är så fruktansvärt snygg, jag dööör. Agnes, håll dig borta när vi åker till Hollywood, faaaattarruuu??! :)
Som tuuuuur var, nappade Amanda på mitt Whatsapp sms mitt i natten och kom in på Skype! Vi skypade i en timma och jag kan ju bara säga att du gjorde min kväll! Tack älskade vän <3
Om tre veckor kommer Jocke också, heeelt sjukt vad kul det ska bli, jag saknar dig!
Sist men inte minst kära läsare, tre år senare... måste ju berätta om idag!!! Haha, jag vaknade vid 11, låg kvar till 12 och kollade klart på en film från igår, sen träffade jag Nurdan över en kaffe i WC och sen kom jag hem och överraskade min lilla Alex, jag följde med på hans piano-uppvisning i Lafayette Library!! Han blev överlyckligt! Är jag inte värdens bästa au pair? Efter det åkte hela familjen och käkade på Chows! Jag tog en Organic Chicken BLT med avocado och sallad, riktigt fin var den! Sen träffade jag upp Sofie på Safeway och vi hyrde, som sagt, Meet the Fockers! Ja, och det var min vecka, i korta (?) drag!
Imon är det en ny dag och den börjar med lite uppfriskande yoga! Jippie!
Puss på er!
Jag med min nya ögonskugga, Alex och Julia var oerhört fascinerade och ville ta typ 20 bilder på mig, med stängda ögon såklart!
<3
Min lilla tusse, Alex, på piano-konsert!!
Cheesecake med Elins vänner, Nättan och Elin
AT&T Park och baseball med The Giants!!
heja heja heja!
Go Giants!!!
Inbitna fans
Pour happiness... hahaha
vi diggade dock kepsarna!
sjukt nördiga, agnes tycker att min pose är sjukt underhållande, kul att man kan glädja nån.. :)
Promenad i parken
snögg-agnes!
fick denna fina gåva av Erika i bilen på väg in till SF! TACK!!! <3
Hajråå hajråå!

lite bilder, för er (typ pappa) som inte har facebook!

Jag och Agnes på Matrix
Jag och E
Efterfest i Santa Cruz, vi körde mest runt i en rullstol för feta :) fett kul!
Kryckorna var med ja, själv dansade jag med dom, alla tog omvägar för att inte göra illa mig när dom knödde, ganska nice.
B-party för Elin!
Sofie fyllde 21, det ska firas, agnes firade med en mängd olika stöldgods, här har vi en sjömannahatt från en marinsoldat.
Förfest på Hostellet innan Marina i lördags, här med ett gäng australiensare!
egenblandad Strawberry Daquri, sjukt god!
We party hard!
Xxx

Say no more, get down on the floor!

Haha, åhh, jag bara älskar min rubrik! Den får mig och tänka på Sofie.. :) (Sofie, du behöver inte oroad dig, jag menar bara som vän. ) Pitbull är en riktig kvinnoförnedrare. Han säger, i bokstavligt tala varje jävla låt, att brudarna ska ner på golvet, va faan, ner själv ditt lilla äckliga as! Jaja, roligt är det i alla fall.
Jag har haft en alldeles underbr helg, igen. Jag haft weekends off typ 5 veckor i rad nu, helt otroligt! Jag valde att spendera dessa två magiska dagar i San Francisco, för att fira Sofies 21års dag och kvällen slutade ganska oväntat på en sjuk efterfest i Orinda (?), av alla ställen, typ 6 min från mitt hus..
Jag slutade vid 6-tiden i fredags och jag, Sofie och Elin åkte till WC och sa hejdå till Stella, som är i rematch. Sen gick jag och Elin på en lite presentjakt och hittade underkläder på Victoria´s secret och smycken och div. på Forever 21. Vi åkte och handlade lite av livets goda på CVS och åkte vidare hem till Elin för lite hottub och drinkar, som kära Andy blandade till oss. Han kom ner till poolhuset med dem och sa; "this may not taste very good, but the effect is way better. See it as a medicine or something..!" haha, Andy, you are the best!!
Vi hängde i hottuben ett bra tag och sedan däckade vi alla i Elins, stenhårda, men nybäddade säng. Kuddarna inköptes tidigare under dagen på Pier 21 i WC, efter en härligt burrito-lunch med våra småtjejer.
Vi åkte till San Francisco, jag och Sofie, efter en timma i solen och en mumsig brunch på Chows. Jag hittade heeela vägen till Agnes, på Ashbury Street i SFO helt själv, på första, utan att använda GPSen en enda gång.
Själv äger jag ju inte en GPS och inte mina värdföräldrar heller, så man är ju ganska ruttad nu.
Agnes hämtades upp och vi åkte ner till Ferry Building, hämtade upp Jannice, och sen hade vi världens stess/damp-åkttur till Hostellet. Herre, har aldrig sett Sofie så förbannad, Sofie är vanligtvis en ganska "aggressiv människa med stark personlighet" haha, men hjälp, detta var något utan dess like. Hon ville nog bokstavligt talat döda mig, om hon bara kunde hitta något vasst eller jävligt hårt. Dampet fick hon pga den hetsiga bilkörningen man blir utsatt för i SFO, alla människor (sofie) klarar inte av det. Vi tog av fel vid en korsning och behövde ta en jävla omväg, detta var enligt Sofie mitt fel, såklart. När vi var upp på en fin höjd kände jag plötsligt att jag MÅSTE ta ett kort, jag tappade fodralet till kameran genom fönstret och sprang ut för att hämta det, då åkte Sofie....!!! hahaha, jag sprang efter bilen, ner för backen och hann som tur var ner innan hon lämnade mig för gott..
Tillslut hittade vi rätt och checkade in. Jag och Agnes fick egentligen inte vistas på hostellet efter som vi skulle sova hos henne den natten, men vi var så trevliga så vi fick :)
Vi gick och käkade sushi, gjorde oss i ordning och förade i lobbyn med alla andra australiensare, trevligt. Sen tog vi en cabbe till Marina och Matrix. Vi hade en riktigt bra natt och det slutade med att jag, Agnes, Carro och Josse tog en dyr taxi hem till en man vid namn Peter (han betalade), som har ett mansion i Orinda. Sinnessjukt, jag säger ingenting så har jag ingenting sagt, men kul hade vi! Jag och Agnes rullade in på min driveway vid 9-snåret, då hade vi ännu inte sovit. Vi käkade lite och gick upp och sov tre timmar. Haha, Elin och hennes två vänner Nettan och Elin kom hem till mig och vi åkte till Pizza Antica och käkade. Ångesten var ganska hög hela söndagen och jag somnade vid 7.
Började 11.30, Sally vet hur det är att party hard, så det satt riktigt fint! Yoga på morgonen och resten av dagen flöt på riktigt fint.
Nästa helg blir det kanske lite Santa Cruz igen eller varför inte Vegas bara sådär?
Det ska bli varmt och göttigt hela veckan tror jag, så poolen och solstolen kommer vara mina vänner framöver.
Funderar på att gå och se Water for Elephants i veckan, någon som sett den? Är den sevärd?
Och jag kan ju bara säga till er där hemma, min älskade familj och mina vänner, jag saknar er så sjukt mycket! Ni är verkligen underbara och man fattar verkligen det när man är här borta, i vanliga fall, hemma, är allt så självklart, då finns ni alltid där, men nu, här borta på andra sidan jordklotet, känns ni så långt borta.. jag saknar er verkligen! <3
Love, C
Och här åker hon iväg, lilla råttan, och jag springer efter!
Jag hann ifatt och här kommer psyco-laughet! hahaha, hon var inte stabil i lördags, that's for sure!
Jag och Jannice, ser inte sushin fantastisk ut?!
påväg tillbaka till hostellet igen!
pörr, hangover part II, måste ses!
Stjärnan och jag!
Efterfest!
Har precis blivit upplärd hur man öppnar en riktigt fin champagne med ett ryskt svärd, jävlar asså, jag hade det i mig tror jag.. !
Hottuben
klockan 7.20 am
Jag och min lilla älskling på burrito-date i Walnut Creek
Simskolan, ganska gött att sitta, som en liten hemma fru, och vänta på Julia när hon simmar.
Kolla vad min värdpappa skrev till mig i förra veckan, så hiiimla glad blev jag!!
Kommande vecka ser ungefär lika go ut!

Jag kom inte på någon rubrik.

Hallå igen ja, det var inte igår!
Jag kom precis hem från min första klass i zumba, "gruppen" bestod av 9 kärringar och jag då. Dom hade nästan alla problem med knäna och kunde varken shaka eller röra på höfterna, bra val av träningsform måste jag säga (!)
Jag hade fett kul i allafall, det var skrattretande att se på alla damer med guldlänkar stå och försöka skaka deras platta och extremt stela rumpor!
Dagen har varit riktigt bra måste jag säga och mina kära vän Agnes fyller ju år! 22 vårar blir hon i dag, tösen! STORT GRATTIS till dig my love!
Jag gick som vanligt upp vid sju tiden och stressade som en dåre för att få iväg ungarna i tid till skolan. Sen var det en timmas rast som spenderades på en bänk i Walnut Creek i väntan på att Forever 21, med en iskaffe i handen, jag vill ju bara säga att klockan var 9.40 och termometern stod på 26 grader, fantastiskt! Det blev ett fint samtal till Agnes och jag fick också bytt mina linnen på F21. Klockan 10 var det dags för "projekttid" och jag blev klar med Julias baby book och även andra ärenden åt min värdmamma. Playdate stod på schemat för Julia och idag blev dom tre, herregud! Alla tre grät samtidigt ett tag, eftersom att dom ALDRIG kan hålla sams. Då får man rycka in, snyggt gjorde jag det med. Slängde in dom på gästsängen och kittlade dom tills dom nästan dog av skratt.
Efter Alex skola åkte vi hem till Elin och badade i poolen och solade, riktigt fint! Sen slutade jag.
Jaja, det var den dagen, nu, helgen!!
Jag hade en heeeelt underbar helg med tjejerna i Santa Cruz! Vi åkte upp lördag morgon efter en mysig fredagskväll i Elins bio. Agnes sov hos mig och jävlar var det blev stressigt på morgonen. Presenter skulle packas in, väskor skulle packas, kaffe skulle bryggas osv.
Vi kom fram vid 12 tiden, parkerade bilen på motellet och gick ner till beachen. Vi hade två enorma frysboxar med oss, fyllda med livets goda, och picknick till lunch! När vi alla kom fram till stranden fick födelsedagsbarnet Erika, numera kallad kryckan, efter sin brutna fot, problem i sanden. Tungt att gå med kryckor.. vi andra ställde upp oss i rad nere vid vattnet och jag delade ut alla presenter. Vi tog fram heliumballongen och sjöng i kör när Erika kom fram till oss, så himla kul, alla på stranden trodde nog att vi var sjuka i huvudet, men oj så överraskad hon blev, lilla tussen!
Vi solade och några badade tom, drack och hade en sjukt go dag på Santa Cruz beach!
VId tiden gick vi hem, duschade och gjorde oss i ordning för middag och utgång! Alla blev så himla snygga verkligen, och Ereik och hans vän Justin kom och joinade oss under middagen på en restaurang ute vid piren, vi blev 11 pers! Svin kul, sen hängde grabbarna med ut. Jävlar vad kul vi hade! Sen blev det efterfest och i huset fanns en rullstol för feta, extremt kul att åka runt i den hela natten måste jag säga! Haha, vi kom hem vid 5 tror jag. En riktigt fin kväll/natt hade vi!!
Jag vaknade som vanligt först och fick panik, jag kunde inte hitta Julia!! Jag sprang in i badrummet och var helt säker på att hon låg död i badkaret eller nåt, men hon var inte där! Vi åkte ju hem tillsammans och klockan var bara 9.30 på morgonen, så hon kunde ju omöjligt vara ute själv och strosa och "fånga dagen" som jag ville göra..! haha, jag väckte dom andra, som berättade att hon åkt hem vid 9, hon skulle jobba! Huuuh..
Vi andra fem, sjukt sletna, brudar, åkte till vårt favorit brunchställe, ute vi piren och käkade brunch! Sen åkte vi till en annan strand och somnade några timmar. Efter det bar det vidare till Half Moon Bay och vi körde Highway 1, jag fick tårar i ögonen, så vackert var det! Vi åkte in i San Francisco, släppte av Agnes och jag kom väl hem vid 8.20 på söndag kväll! En toppen helg skulle man kunna säga! Fick sms av mina värdmamma på vägen hem, hon undrade när jag skulle komma hem, Julia vill så gärna ge mig godnatt puss! Hon hade, under deras "family fotoshoot", sagt "but we need Caroline!!", så himla söt!
Jag kom hem och fick vääärldens största kramar och pussar av mina fina ungar!
Igår tappade Julia sin andra tand och jag och Julia var team, hon ba: "okey Caroline, we need your nails and fingers, to pull it out, we need a white sink and the bathroom downstairs, like last time! okey, lets do this together!!!" as taggad verkligen, haha, på kvällen fick vi ut den! Hon var bland molnen av lycka!
Här kommer helgens bilder!
Påväg till stranden!
Fina Julia!
Träffade en sjukt religiös man på stranden!
Födelsedagsbarnet!
Min lilla tuss, Elin!
Jag och Agnes! <3
Min drömbil (i fel färg) finns överallt i detta land!
Half Moon Bay!
Sunset vid Highway 1
Bra läsning...! herre vad het han är!
Försökte få en förebild på framtanden som skulle ut!
dessa tre små damer hade playdate med mig idag!
Jag och min lilla tjej myser efter en timma i poolen!!
BBQ i San Francisco!
Hemma hos Victor vid Union Square, klättrade upp på taket och såg den finaste utsikten jag sett i mitt liv tror jag!
Agnes Erika och jag nånstans i San Franciscos dimma!
Hej så länge!

RSS 2.0