Just love it baby!

Jag är så himla glad va!! Min två älsklingar Amanda Green och Sara Thunström kommer båda med all säkerhet få semester i sommar och komma hit!! Hur underbart är inte det liksom?! Jag kan inte fatta det, dom kommer komma hit, till gassande Californien och besöka mig och vi kommer ha så jävla kul! Jag funderar på att vi kanske ska ta oss en tripp till Hawaii en av veckorna!
Idag åkte jag till Erika på min break och vi bestämde oss för att ta oss en "liten promenad" upp i bergen bakom Lafayette, där vi bor. Det var ju lite högre och längre än vad vi trodde men oj så fint det var, ett nytt favoritställe tror jag! Det var 27 grader och solen gassade. Jag tog massa bilder och vi bara gick runt och njöt. Efter vår vandring åkte vi till Starbucks och tog varsin kaffe och satte oss ute i solen och solade nån timmar. Dags att hämta Julia sen, och hon och jag gjorde en liten picknick och satte oss ute i trädgården och åt och kollade på ödlor och fåglar, mys!
Vi la oss i min säng en timma innan vi skulle plocka upp Alex och satte på en show, tyvärr är sängen alldeles för skön och jag var alldeles för trött så jag slocknade.. vaknade upp av att min värdmamma kom hem och undrade vad vi gjorde, pinsamt!
Jag lagade coconut milk, shrimp and corn soup till middag, sjukt god! Sen var det dags för lite au pair möte i Walnut Creek och på Fresh Choice!
Nu är det nightnight time! Puss
Erika i samtal!
Utsikt över Lafayette från berget, jag älskar detta stället!
My lovely little girl outside, eating lunch! <3
Husen är sjuka här..!

Sunny California and Santa Cruz

Hej kära bloggläsare!

Sitter äntligen och skriver på min splitternya Macbook Pro, det kittlar i magen så go den är, jag är verkligen förälskad, dock fick jag ett antal bryt igår, hos Sofie, stackarn, när jag försökte förstå mig på den efter en hel livstid med PC, ojojoj, men fin är den :) Förlåt Sofie!
Det var längesedan sist, men jag var i Santa Cruz i helgen, bästa helgen sen jag kom hit måste jag säga, jag bara älskar den lilla surf-staden! Vi kom fram fredag kväll till MOTELLET, inte hotellet, som jag först trodde, men snåla som vi var bokade vi bara ett rum med EN queensizebed, vilket motsvarar typ en 130 säng, för tre personer.. haha. När vi kom fram till rummet fanns det två rum och tvåååå sängar, underbart! Vi öppnade en vinare och tog fram ostarna vi köpt med oss med tillhörande crackers.
Jag vaknar lördagen morgon av ett dånande ljud, det ÖSregnar, och då menar jag verkligen det, jag har aldrig sett så mycket regn i hela mitt liv. Toppenstart på våran heldag i somriga Santa Cruz. Vi åkte till ett jättemysigt brunchställe och käkade och vips, när vi efter typ två timmar gick ut igen var solen framme, och den var där för att stanna!
Vi shoppade och strosade runt i den lilla staden, kollade in alla heta surfare och drack kaffe och skrattade i timmar, okryddat!
Vi körde iväg till en liten italiensk restuarang vi fått tips om och bokade bord för kvällen, köpte en karta och en vinöppnare och åkte till hotellet för att göra oss snygga. Vinet satt fint efter en lång och händelserik dag kan jag säga och bättre skulle det bli!
Vi ringde en cab och gick in på en liten pub medan vi väntade på bordet. Maten var fenomenal och jag och Agnes beställde in en flaska Italiensk skumpa, fint ska det va! och dyrt blev det..
Vi tog en cab till bar gatan och gick väl till i princip alla ställen, vissa klubbar var riktigt bra för att vara en så liten oc soft stad! Jag träffade en amerikansk militär från Boston och vi åkte med honom på efterfest när klubben stängt, där blev det beerpong, och gissa vem som vann? Självklart jag!
Vi drack bira och käkade nån slice pizza och sen började nån koreansk tjej plötsligt störtböla så vi drog.
Söndagen började med att vi checkade ut vid elva, slängde in våra grjejer i bilen och mötte en gammal grek vi träffat dagen innan på gatan, han ville bjuda oss på brunch nere på bryggan i hamnen, jättetrevligt. Resten av dagen spenderades på den berömda Santa Cruz Broadwalk där vi åkte massa karuseller och skrattade tills vi fick kramp.
Vi gick längst stranden och hittade en resturang med terass där vi beställde varsin Coke och satt och solade och kollade in alla halvnakna beachvolleykillar på stranden, inte helt fel.
Vi åkte ut på piren och tog några sista kort och sen åkte vi mot San Francisco igen, då kom regnet tillbaka igen, efter en underbar helg med strålande sol! Vi stannade till på Burger King och jag kan stolt säga att det var första hamburgarmealet sen jag kom till USA. Gott var det!
På väg hem till Lafayette efter vi droppat Agnes åkte jag och Erika fel, vi kom till Richmond, ett getto där man aldrig ska stanna med bilen, risken för överfall och rån är svinhög sa min värdpappa när jag kom hem och berättade att vi stannat och läst kartan 5 minuter. Han blev likblek i ansiktet, haha.
Idag jobbade jag typ 11 timmar och jag hade fullt upp kan jag lova, bakade 50 pumkinmuffins så barnen har lite snacks, 2 chocolatechip banana bread, tvättade all tvätt, tjejerna hade playdate, städade hela huset, solade på skolgården med två rika hemmafruar och satt och nickade och log när de snackade på om alla Hawaii resor dom gjort och hur bra de nya bilarna går och vilken den bästa pedikyristen i stan är... listan kan göras lång!
Jag tog med mig kidsen och åkte hem, då var den vattenkrig i trädgården som gällde, svinkul, men det blev lite för seriöst i slutet, jag blev totalt dränkt av Alex som inte kunde sluta skratta av att se mig springa runt som en dåre för att ta lite skydd! Haha, man får bjuda på sig själv ibland, så är det bara!
Nu lyssnar jag på musik på en grym sida, www.pandora.com och har jag precis haft ett långt samtal med Sofie och pratat om livet och allt annat kul i våran amerikanska värld! Imon blir det en lång promme runt reservatet känner jag och en förhoppningsvis inte lite utmattande dag :)
Xoxo C
Santa Cruz Boardwalk
Erika och jag
Agnes!

March 23th

YES! Igår hade jag en lyckosam dag, helt otroligt, jag vaknade 6.45 och insåg att det var idag jag skulle ha teoriprovet för att få Californskt körkort, helvete! Jag låg i sängen kvällen innan och läste körkortsboken i tre minuter, massa löjliga regler har dom men annars är det väl ungefär som Sverige skulle jag säga, förutom att måste ha mer uppsikt för andra idioter i trakfiken! Att ta körkort här är ett skämt skulle jag vilja säga, på uppkörningen kör man inte ut på freewayen och man kör väl i ca 10 min..! Allvarligt talat?! 16 år ska man vara, sen kan man sätta sig bakom ratten och åka ut på motorvägen i 65 mph!
I allafall, jag hann läsa teoriboken i 3 minuter kvällen innan men tänkte att, jag kommer ju behöva vänta på DMV i 3 timmar tills jag får skriva provet så det är ju luuuuugnans! Jag kommer dit, gratis parkering, turen börjar redan där, ställer mig i "kön" på två personer och väntar nån minuter, sätter mig och fyller i ett formulär och sen är det min tur, jag visar pass och körkort och betalar TRETTIOEN dollar för mitt körkort, och damen i kassan säger, bra ställ dig i kön där borta så får du ta ett kort och skriva ditt prov! Jag bara; va? asså, ska inte jag vänta lite först?!... haha, hon ba; nejnej, ingen väntan idag! OJ tänkte jag och ställde mig i kön.
Provet bestod av 36 frågor och man fick ha 6 fel, ångest!!! Jag fick 32 rätt och klarade det på första!!! :D fantastiskt!
Så himla skönt, jag hade räknat med ett fett failande eftersom att dagen började så stressigt och jag inte hade haft någon tid allt att plugga, lättnad!

Min macbook Pro blev dock inte så billig som jag trott, min värdmammas kontakt "scrued up" så jag råkade få 50% off ist för 15%! KOmmer väl kosta någon tusing mer men det är det värt, dock kommer den inte förrens ytterligare 3 dagar...!

I helgen blir det dock andra bullar, då blir det Santa Cruz med Erika, Sofie och Agnes, så idag ska det planeras!!

Xoxoxoxo

Awesome.

Då var denna dagen avklarad, och fort gick det and Happy Birthday Justin!! Min värdpappa fyllde år idag så vi avslutade precis en underbar middag med oxfilé, stekt paprika, mushed potatoes och rödvin! Och kan ni fatta, jag lagade INTE maten?!! Vilken lyx, bara att slå sig ner och hugga in! Till efterrätt fick alla varsin "really fancy" cupcake, lovely!

Helgen var helt grym, i fredags gick vi ut, alla tjejer, först förfest hos en tysk tjej i hennes lägenhet i Orinda, sen cabbe till Walnut Creek och Lift, ganska nice men stelt ställe, inget bra dansgolv, så vi gick vidare, till nåt ställe jag inte kommer ihåg namnet på, gröna markiser hade de iaf! Riktigt bra med inte tillräckligt mycket folk så vi gick vidare till Redex, sjukt bra!! What an awesome night! Jag och Elin åkte hem tillsammans och sov i min stora gung-säng! Cozy.
På lördags morgon kommer Julia in och väcker oss, underbart!.. Jag kör hem Elin och börjar jobba 10.30 till 17. Skön arbetsdag men herregud vad igång jag var, jag rensade ut ALLA barnens leksaker och styrde upp deras rum, min värdmamma bad mig, som är så himla "organised" att göra deras rum "more cute", ett uppdrag jag mer än gärna tar på mig, jag får betalt för att göra något jag verkligen älskar! Haha, okej det låter sjukt men jag mår så bra av att organisera och rensa asså, ask my mom..!

Sofie svängde förbi vid 17.02 och vi åkte till Moraga och köpte kinamat på Chef Chao! På vägen hem ösregnade det och självklart död Sofies underbara Jeep från -96... den gick plötsligt inte att styra i en av nedförsbackarna.. haha, hon bara skriker till mig; DEN GÅR INTE ATT STYRA!?!? HALLÅ!!! haha, jag ba; va?... vad snackar du om? Sen kör hon av vägen och där stod vi, två hungriga svenska tjejer, mitt på en ganska vältrafikerad väg i Orinda.. herre! Självklart börjar regnet ösa ner och som pricken över i:t påminns jag av att San Francisco utfärdat tornadovarning i området, jaaaa!!
Dock hade vi turen på vår sida ändå, efter typ 5 minuter rullar en riktigt skogsmulle med världens truck upp framför oss och hjälper oss, först blev jag jätterätt och tänkte att det är precis som en skräckfilm, en gubbe stannar till och sen mördar han oss och tar våra väskor och kinmaten!! Så var inte fallet denna gången :)
Han var jättesnäll och sjukast av allt var ju att hans polare, en annan, astankad spritluktande skogsmulle rullar upp, framför oss och han var till och med bilmekaniker, så de kollar igenom motorn men hittar inget, så de bogserar oss till en skola i Orinda och sen körde den först mullen hem oss i sin truck, tack för det! I just love americans! Så hade ju en svensk ALDRIG gjort, bara stannat direkt och hjälpt till, på sin lediga dag!!

Efter några timmar (!) när vi äntligen kom hem till Sofie, åt vi våran mat och drack vårt vin, fantastiskt, vi satte på Mean Girls och åt cheese and crackers till det! Jag sov hos Soffan och fick hela täcket, hela natten, stackars Sofie..

Söndagen spenderades i Walnut Creek och bestod av lunch på Cheesecake Factory och shopping på Nordstom, vilket förövrigt är en av mina nya favoritbutiker, de hade Marc Jacobs, äntligen hittade jag min datorväska som jag drömt om så länge, jag såg den första gången när min fina lilla Lovisa Finnström, min systers bästa vän, kom hem från NYC med en! Oj vilken dröm, och snart är den min! Kanske en annan färg för min del, men jag måste ju bara ha ett fint skydd till min sprillans nya Macbook Pro! <3
Efter det blev det bio och The Adjustment Burue. Jättebra film verkligen, 4 av 5 toasters!

Elin och Sofie kom hem till mig på kvällen och vi kollade på en till film, kommer dock inte på namnet, jag åt sjögräs, Elin åt nötter och Sofie en macka! Jag bara älskar sjögräs!

Idag beställde min värdmamma våra Macbook Pros, ååh vad excited vi var!!! Vi hoppade i taket när hon avslutade samtalet med hennes "kontakt" som gav oss 15% rabatt på allt!! Jag fick min Macbook Pro 13'' för 6553 kr!!! Kan ni förstå!? Jag älskar att dollarn är så låg. Det gäller att investera nu.

I veckan ska det smidas planer för Santa Cruz med Erika och Agnes till helgen!! Jag kommer jobba på som vanligt och i helgen ska Julia och Tea ha sin Jungle Book Show, så himla synd att jag kanske missar det men jag ska be min värdmamma filma allt!

Här kommer lite bilder från helgen och förra veckan;

Xoxo




Min ängel Elin gör inbakad fläta på Julia inför skolan! Oj så fint det blev!



Alex på Cob Scout race! Han och hans röda lilla bil kom 5a!!



Julia kollar på racet från första parkett!



Mina fina ungar klär sig i grönt på St. Patricks Day!



Så söööööt!!



Snygga Josefine på stället med gröna markiser!



Jag, Josse, Tove och Julia



Elin och jag <3 haha...



Carro på Redex



Sofie, på väg in till Walnut Creek



Mumma, Sausage with Ricotta Pizza och Greek Salad! I love Cheesecake Factory



Jag och Sofie!



Erika gillar pizza, helst bara med smält ost, det är det bästa hon vet..! haha



Jag och Erika på väg in på Victoria Secret!



En kaffe på Starbucks



Walnut Creek



Och....DÄR stukade hon foten..! En bild Cheesecake är värt det!





Bio!!!!!

Lycka och frustration på samma gång.

Veckan som började så förbannat bra! Jag skulle jobba till 4 varje dag hela veckan och min värdmamma lyckades till och med klämma in två sovmornar, men........... nejnej, lyckan varade inte så länge kära vänner, ikväll fick jag ett sms av henne där hon skrev att det blir ändrade planer, jag "slapp" jobba i helgen!!! vilket innebär att hon måste plussa på alla de timmarna på mina underbara veckodagar, som jag egentligen skulle slutat 4 på! åh vad besviken jag blev, helt sjukt.

Jaja, igår fick jag i alla fall det fantastiska beskedet att mina finaste vänner Amanda Green och Sara Thunström även kallad Tuna, är välkomna i sommar och min älskade syster Madeleine kan komma TVÅ veckor i höst!!!!!! En vecka tar jag ledigt och en vecka är hon med min när jag jobbar! Det kan ju verkligen inte bli bättre! Min bästa Joakim Sandén kommer och hälsar på i San Francisco i två veckor i maj, vilket jag ser fram så sjuukt mycket till och min kusin med familj och min pappa med fru och frus barn kommer i juni, FANTASTISKT!!! Åh vad lycklig jag är, jag saknar och älskar er så sjukt, jag vill bara att alla ni där hemma ska vara här, hela tiden, och uppleva allt med mig!

Jag skypade med min fina mor och syster i morse, vilket gjorde hela min dag! Vi satt och planerade Maddes resa och kollade biljett och datum, så himla kul, jag vill att det ska vara november NU! Oj vad jag saknar er! Och jag vågar inte ens tänka på hur länge det är tills jag ska träffa mamma igen, 10 månader.. men jag klarar det här! <3

När jag slutat idag åkte jag till Walnut Creek och APPLESTORE, även kallat himmelriket av både mig och min värdmamma. Lite kul att hon på riktigt trodde att jag skulle åka till en affär med mycket olika äppelsorter först när jag berättade att jag skulle dit..! Hahaha. Hon är för rolig!
Jag körde så klart fel i ösregnet men hittade rätt efter en liten rundtur på nån timma. Jag blev kär... jag messade min värdmamma; "I'm in love!!! With a 13-inch Macbook Pro computer..." Sally; "Yeah baby!! :) when ur home?" haha, skönt att hon är förstående, hon kommer också att ge mig 15% rabatt på den, hon har kontakter.. :)

När jag sedan, med lyckorus i heeeela kroppen, efter en underbar och kort arbetsdag, traskar vidare till Barns and Noble blir jag nerskvätt av en lastbil men jag slutar ändå inte att le, jag går runt och kikar efter travel books och hittar en bra bok med massa förslag på roadtrips, sätter mig på Starbucks på övervåningen och slår upp Us Weekend, vad fan är det jag ser???!? ORLANDO BLOOM HAR BLIVIT PAPPA!... Min första riktiga kärlek, min blivande man och pappa till MINA barn...! Jaja... vad ska man göra.

När jag kom hem var jag svin hungrig, hade strosat runt ensam i Walnut Creek i timmar, så jag smakade på mitt nyinköpta snack, sjögräs! Smakar sushi och kostar endast 99 cent! Som hittat! Tänker man på att man äter torkat gräs som växt på havsbotten får man en lätt avsmak men jag försöker att tänka sushi, håller bättre i längden!
Dock är inte torkat sjögräs speciellt mättande, men det är gott.. :)

Nu är det nightnight, ingen sovmorgon imon nej...

Xoxo, C

March 14th

Herregud vilken smärta! Jag bröt precis min nagel, underbart, efter EN dag! Jag stod och gjorde hemmagjorda hamburgare när olyckan inträffade, fruktansvärt.. det värsta var att min värdpappa stod i köket så jag kunde inte skrika av smärta, hoppas inte att han såg min nagel flyga och landa på hans välputsade parkett...!

Jag hade en fantastisk söndag förövrigt, jag och Nurdan åkte till Sunvalley Mall i Concord och gud vad jag gick lös, jag älskar H&M, dom hade verkligen precis vad jag behövde. Det blev även ett par gladiatorsandlar med små nitar som passar perfekt till min skinnjacka och silverschampoo och silikondroppar till det torra och förstörda håret som jag bär på. Awesome! Vi gjorde naglarna och åt buffé på Fresh Choice och kvällen spenderades i teatern med Elin och Sofie. Det blev My girlfriends boyfriend, en riktigt bra film!

Idag var jag och klippte mig på Entourage Spa i Orinda, ett jävla skämt! Hon gjorde i princip ingenting och så skulle dom ha 85 DOLLAR för det?!!? I say WHAT? Nejnej, går jag icke med på, så jag log och sa vänligt, No no, the guy in the phone said 55, so, 55? Right? :).... Jag fick betala 65 dollar. Bättre än 85 i allafall.

Efter ett missnöjt besök hos den fancy frisören köpte jag en latte på Stackbucks och åkte till min doktor, haha, och vet ni vad han säger när jag kommer dit, för fjärde gången? "Oh my god Caroline, I had no idee you was so pretty, last time....you was so.. sick! I did'nt recognize you! Sarah, do you see how it is??!!" Hahahaha, skönt att jag ser frisk ut igen, efter vårt lilla möte och några atibiotica senare var jag lycklig igen!

Och snälla ni, ni vet ju alla att jag inte är en riktig bloggare (som alla andra på denna jord) så ge mig lite tips, vad vill ni veta, vad vill ni se, vad vill ni att jag ska skriva??! Ge mig nåt!!! Ds.

Här kommer lite bilder från gårdagens kap









Lite olja, perfekt en dag vid poolen!.. haha



Fjäderhalsband, favorit i repris. (H&M)



mums, älskar dessa piller!! får liksom aldrig nog..


March 12th

Weekend's off och solen skiner som aldrig förr, underbart! Jag tänker inte skriva mer om min långdragna halsinfektion, det gör mig deprimerad, på riktigt. När jag vaknade i morse kände jag hopplöshet, HOPPLÖSHET, i paradiset??! Känns nästan som en omöjlighet, men jag ringde min numera privata doktor, Dr. Lewis och han sa att jag ska göra ett sista försök med antibiotican, japp, då kör vi! Slutpratat om det.

Gårdagen var riktgit fin, den började med att släpper av ungarna och beger mig till Peet's för en Iced skinny vanilla Latte with soy-milk, lovely! Tove och Sofie kom förbi och där satt vi och snacka skit i tre timmar, underbart, sen blev det en snabbis till Target och sen var det dags att plocka upp Julia på pree-school. Elin och jag hade a really good day så vi berättade för tjejerna att vi skulle till till deras favoritställe på jorden efter skolan, Yoghurt Shuck, och de skulle få välja TVÅ toppings! Gissa om dom blev lyckliga?! Så medans vi alla väntade på lilla Elin som satt fast i trafiken på freewayen, spelade jag lite soccer med tjejerna och efter 20 min åkte vi alla till YS! Där satt vi, som två unga, solbrännda lyxfruar och tittade på våra tjejer när dom plockade blommor i träden. Gulligt!

När vi sedan åkte vidare till Alex skola för att leka i ytterligare 1,5 timmar så säger Julia: "Caaaaroline, I love u! I just had the best day in the whole wild world, and u know what? It's ALL because of u Caaarolineee!"
Omg, det var nog det sötaste jag hört! Jag fick till och med en liten tår i ögat..! <3

Kvällen spenderades i poolhuset med Elin och Jossan, vi åt vindruvor, dillost med crackers, färsk annanas och sjöng i kör till gamla underbara svenska klassiker!!

I morse åkte jag, Sofie och Erika ner till Chow's och käkade brunch på uteserveringen, life´s good, trots allt!






Fina Josse, innan hon entrade "scenen" och sjäng ut till Westlife <3




March 9th

Hej kära bloggläsare, det var ett tag sen nu, eftersom jag åkte på en förjävlig halssjukdom igen så har jag mest varit nerbäddad i sängen och omhändetagen av min underbara värdfamilj som köpt både glass, mediciner och annat för att jag ska må bättre, Thank's! <3

Igår jobbade jag hela dagen, även fast jag hade lite feber, men oj så mysigt vi hade det, vi hade picknick i gräset, jag och tjejerna och spelade UNO och åt mina hemmagjorda kanelbullar, yum!

Denna veckan har som alla andra gått väldigt fort och jag har inte kunnat träffa mina älskade svenska vänner här på typ en vecka, vilket suger rätt hårt! Men snart kommer Soffan och gör mig lite sällskap tills jag börjar igen.

Åh, jag behöver förövrigt seriös hjälp med min dator, den har fått nåt virus, så jag återställde den till fabriksny, men nejnej, spamet fortsätter och jag kan inte "uppdatera windows" som man tydligen måste föra för att kunna installera massa program som msn och skype typ... är det NÅGON som vet hur jag ska göra?!?! Hur uppdaterar man windows när den bara slänger ut mig och säger, "ERROR", äsch, jag får väl köpa en MacBook Pro ist... :) är det mycket att betala 12.600 kr, jag vet inte vad dom kostar i Sverige. Det är en 15-tummar!

Här kommer lite bilder på kanelbullebak och picknick!

Xoxo C





Kolla vilken söt liten fläta jag lyckades få ihop!











Julia och Christina har picknick i trädgården!







Mitt favoritrecept på Chocolatechip Bananabread! Åhhhhhh, så sjukt gott!




Och här har vi mitt standardrecept på "healthy snack", Pumpkin Muffins, fantastiska!


SURPRISE PARTY!!

Oj så trevligt vi hade igår, efter en veckas sängliggande startade veckan riktigt bra! Måndagen bara rann iväg, jag handlade, lagade mat och tvättade, Julia och Tea hade playdate och var med Elin hela dagen :)! (Snodde lite bilder från hennes blogg!)
Igår vid lunch kom Elin, Sofie och Tove hem till mig och vi bakade en svensk "barn/godistårta" till Caroline, HB, även kallad kungen! Hon fyllde nämligen 20 igår och vi hade ett surprise-party för henne, ååh vad kul!!

Efter många om och men, vi lyckades, tack vara Elins underbara värdmamma Jennifer, skulle jag vilja säga! Haha, hon blandade nämlligen ihop mig och Carro 1, och trodde att jag fyllde år, jag skulle nämligen jobba kväll och Jennifer tyckte att det var fruktansvärt! SKulle jag behöva jobba på min födelsedag?!?! Nejnej, så hon åkte hem till oss (!?) kvällen innan och skulle ta ett litet snack med min värdmamma och försöka låta mig slippa jobba, hon ville föreslå att hon och Andy skulle komma över och hjälpa henne med kidsen (så att jag slapp jobba) och gjorde verkligen upp en plan! Sally fattade ingenting när Jennifer lite fint la upp sitt förslag, hon bara, "vaaa??? Caroline fyller inte år imon, hon fyller i oktober? Eller va? vadå, hon har inte nämt något party? Är hon inte ens bjuden till sitt eget party kanske?" hahahhaa, då fattade hon, det var ju den ANDRA Caroline som fyllde år! Men tack vare detta slapp jag ju såklart jobba ändå och vi kunde alla överraska och fira Carro ETT igårkväll <3
Thanks hostmoms, I love u!!

Tårtan blev en succé och vi gjorde tacos, blåste blåa ballonger och hade gula serpentiner! När klockan var sju hade vi parkerat alla bilarna nere vid mataffären så hon inte skulle fatta, för hon skulle ju bara hem till Elin i kolla på film nere i bion..., trodde hon ja!! :) så när hon kom in i köket stod vi alla där uppradade och sjöng och grattade lilla Carro på stora dagen, oj vad hon blev överraskad!! Hihi

Nu har jag äntligen fått mitt första, egna, americanexpress!! Lovely, och idag ska jag öppna ett nytt konto på Wells Fargo, det går bra nu!
Sen blir det lite playdate för Julia och baseball för Alex! Kul dag!

Xoxo, C

Här kommer lite bilder; (Elins bilder, tack hjärtat, hoppas det var okej :) )



Julia sweetie!



Julia och Tea på Starbucks!



Sofie och Elin bakar tårta!!



Tjejerna hjälpte till och slickade skålarna



Tacos!





Josse och födelsedagsbarnet själv :)








Seriously??





Tove lagar mat!





Fruktansvärd bild på mig men fin på dom andra, jag bju på dee!

RSS 2.0