Happy Swedish Midsummer!

ååååångest... ja, då var det TVÅ veckor sen sist och det har ju hänt en del sen dess.
Jag looovar, jag ska ta det i korta och inte allt för utsvävande drag! :)
Jocke och jag hade ytterligare en hel underbar vecka efter helgen med skydivingen och Golden Gate bridge cyklingen. Vi såg San Francisco och East Bay area (där jag bor), vi åkte till Stanford, som, för tillfället, är världens bästa universitet, hur man nu ska avgöra det och där gick vi runt i flera timmar och sen satte vi oss mitt på gräsmattan, men universitetet som vy och lyssnade på P3 dokumentär och åt muffins!
Under hela veckan och veckan efter det har det varit nästan 40 grader här ute och man har ju nästan smält bort kan jag säga!
Vi åkte till Grizzly Peak, jag jobbade lite lördagkväll och efter det åkte jag till Jocke, som checkade in på Lafayette Spa Hotel två nätter, och vi göttade och hyrde Limitless för 20 jävla dollar och beställde room service! Livet är fint ibland asså.
Söndag spenderade jag med mina älskade kusiner som äntligen kom hit, och vi åkte runt i Lafayette med deras hyrbil, sen körde vi till Walnut Creek och käkade på, ja, gissa fem gånger, CHEESECAKE FACTORY! Haha... dom älskade det iaf :) Det var helt underbart att få träffa dom igen, usch vad det kändes jobbigt att säga hejdå på kvällen dock, men till min stora lättnad kommer dom hit imon igen, en sista gång. Dom valde att stanna sista natten i Danville, som ligger, bara en liten bit härifrån, så att vi kan ses EN gång till!
Söndag kväll, efter kusinerna åkte tillbaka till city, åkte jag till Jocke på hotellet, även här sista gången!
Fyfan... vi låg och pratade hur länge som helst och somnade vid 3 tiden, jag sov där och körde honom till stationen i Emeryville på måndag morgon. Jag saknar dig redan kära Jocke! Tack för två fantastiska veckor!!
Jocke själv fortsatte sin 1 månads långa USA resa till Chicago, med Amtrak i 58 timmar (!).. haha, jag pratade med honom ett par gånger under resan och det gick fint, nu är han i NYC och träffar sin syster!
-
Jaja, jag hade ytterligare en ganska hårt men rolig veckan med barnen. Vi var i massa parker på dagarna och hade playdates på eftermiddagarna!
Jag känner verkligen att jag kommit familjen så himla nära nu och jag älskar dom verkligen. Min värdmamma är så sjukt rolig, hon älskade idén att vi kunde fixa ett annat körkort än våra egna när vi ska hyra bil ner till LA när Amanda och Sara är här. Hon ba; "thats great! go for it, I mean, I would do it, maybe Im not suppose to say it, as a hostmom but...!" I love you Sally!
-
I tisdags kom pappa och Pia, från Seattle och Björns bröllop! Så hiiiimla kul att träffa dom igen. Vi gick från Powells ner till Ferry och sen upp mot Fishermans Warf, sen tog vi en cabbe upp till North Beach och käkade på en jättemysig italiensk resturang! (pappa kommer för övrigt hit imon igen, samtidigt som kusinerna, en siiiiista gång, weei!!) <3
-
Fredagen blev ganska lugn och skön, Erika kom hit efter jag slutat och vi käkade min hemmagjorda sushi, åkte och satte oss på ett av hillsen här ute och kollade på solnedgången, drack vin och gick igenom veckan som varit och framförallt helgen som kom! Vi åkte in och mötte Anais, en fransk tjej som bor i Walnut Creek och gick på Bridesmate med henne och hennes date. Sjukt rolig film för övrigt!
-
Igår, lördag, åkte jag och Erika in till San Francisco tidigt på dagen efter lite mathandling på Safeway. Vi köpte blommor till våra kranas och öl, jordgubbar, mjölk, potatissallad och rostbiff! Nu ska midsommar firas, och det med pompa och ståt!
Vid halv 4 kom taxin och hämtade oss och vi åkte in mot Dolores Park i SF. Herrejävlar vad folk, vi fattade ju inte att Pride firades nere och runt om Dolores på lördagen. Haha, men men, det var ju bara kul, man skulle väl kunna säga att vi blev en liten turistattraktion. ALLA undrade var vi firade och om vi hade gjort våra kransar själva, och det kunde vi stolt svara JA på! Vi satte oss mitt på gräsmattan, som kryllade av halvnakna (även helnakna) gay/trans/hetro människor och dansade runt ett litet träd vi hittade.
Det kom massa människor, och bara hälften av dem var svenskar typ, jättekul!!
Vi drack, åt jordgubbar och dansade hela dagen. En helt perfekt midsommar, skulle jag vilja säga, för att ha firats, mitt i smeten, under den enorma årliga Pride-festival i de homosexuellas stad, San Francisco! <3
-
Idag var det fullt schema. Vi vaknade, ganska sega och gick ner på stan och käkade bruch, sen tog vi munin ner till Civic center och såg paraden. Så jävla grym. Jag har aldrig sett så mycket sköna och sjuka människor på samma gång. Många gick runt på gatorna helt nakna, vilket var ganska vidrigt, och gräs röktes överallt.
Alla sjöng och var glada och drack öl ur plastglas. Jag tog massa kort. Elin och jag sa hejdå till Sofie, Josse och Carro och gick ner mot Market och Powells för lite shopping innan Giants matchen! Det blev inte mycket för min del, bara lite ansiktskrämer och en duschkräm, det är ganska tomt i kassan nu...
-
Vi tog en cabbe ner till AT&T Park, Agnes, Erika, Elin och jag och ställde oss läääängst bort, precis vid havet, på våra ståplatser. Matchen höll på 3 timmar och Giants vann, självklart, igen!
-
Här kommer lite bilder
Svårt att välja på menyn.. :)
hemma hos mig, efter 6 månader hemifrån!!
Grizzly Peak
Pia och pappa i North Beach, San Francisco!! <3
min älskade lilla unge, ute på altanen, dricker "delicious carrot juice" och snackar och senaste kalasen och playdatesen som man INTE kan missa!!
Stanford University
Julia love i Moraga Park!
Solnedgång på ett berg i Lafayette!
Agnes gör sin krans!
'
jag och min älskade tuss-agnes!
Dolores Park
Björnen sover.. hahha
jag och Agnes gick iväg en sväng och hamnade i världens gay-gatufest!
PRIIIIIIDE!!!
sjukt heta bögar + en transa på flak, dansandes halvnakna!
GO GIANTS!!!!
Ha en bra veckan nu kära vänner! Kärlek

Skydiving and more fun in San Francisco!

Ja, hejhej! Vart ska jag börja? Veckan har varit minst sagt hektisk men också en av dem bästa sen jag anlände i januari!
Joakim kom i måndags och jag fick världens finaste paket, ett stor låda med 3 kg lösgodis, 3 deos, en bok, läkorol och kexchoklad! Vi åkte runt i Lafayette, satte oss på en av de finaste vägarna upp på hillsen och åt godis och pratade. Vi åkte till reservatet, Concord och Best Buy för att hitta en ny kamera till J och sen Cheesecake i Walnut Creek. En riktigt fin måndag helt enkelt!
Tisdagen spenderade vi i reservatet, efter jag jobbat, och sen hämtade vi upp Sofie och åkte och såg Hangover 2 på bio, sjukt rolig film för övrigt!
.
I torsdags åkte vi bort till Grizzly Peak i Berkeley men när vi kom upp på berget kom världens dimma in, inte okej!
Vi såg seriöst 1 meter fram och sen var det en vit vägg som var rätt så skräckinjagande! Vi satte oss på ett av utsiktsplatserna och pratade i 3 h! Jocke hann med sista barten hem med 3 min! flyt.
.
Nu känns det verkligen som jag bara skriver ner allt det som står i min kalender, men jag har så sjukt mycket att berätta men jag kan omöjligt skriva ner allt, då hade ni fått läsa tills imon! (vill inte utsätta någon för detta)
Fredagen var svinbra, jag fattade fortfarande inte att jag skulle skydiva på lördagen men jag hade fullt upp. Alex sista dag i skolan och detta skulle ju firas med playdate och god mat, som jag självklart stod för, och familjemiddag blev det. Jocke kom och vi åt allihopa min codfilé med potatis, kielbasa korv och sås (i en och samma panna)! Vi hade jättetrevligt och min värdpappa sa, efter middagen, att jag "means the world for them"! Så himla gulligt!
.
Vid 8-tiden bar det av till Santa Cruz för Chris, Joakims kompis, collegefest. Han examinerades dagen efter! Vi hade sjukt trevligt och jag lovade min värdmamma att komma hem vid 12, men det blev ju tyvärr inte så. Vi kom hem vid 2.30 tiden och jag däckade direkt - klockan ringde 6.00, lördag morgon, då var det dags för skydiving!
.
Fyfan vad trött jag var. Jag fyllde ögonen med clear eyes och käkade lite fil, sen gick vi ut och mötte upp Agnes och Erika. Det tog en timma och vi slapp gå igenom allt man måste göra innan eftersom vi redan betat av det förra veckan. Jag och Agnes höjde till 13 000 feet, istället för 9 000 och jag la till video, vilket jag är väldigt glad för, herregud vad sjukt det är att se allt efteråt, på film!
Dom kallade in oss och vi bytte om till våra, ytterst heta, skydiving dräkter, satte på oss selar, klocka och allt annat som skulle på och gick snabbt igenom höftövningarna som man måste göra när man hoppar ut ur planet. Jag var hela tiden lite smånervös, men inte alls som jag trodde jag skulle vara veckan innan.
Våra sköna instruktörer lurade ju såklart Agnes (hahahahaha!) asså jag dör lite när jag tänker på det, dom sa att hennes sele var en XL och att hon hade behövt S, men att som tyvärr inte hade någon mer, så Agnes blev jätteorolig och vände sig om och berättade för mig och Erika att den kanske kunde lossna, men i såfall så skulle hon få vara beredd på att instruktören skulle få hålla henne jättehårt runt axlarna. Hon fick sedan visa oss alla hur hon skulle göra, in case of, och satte händerna på mina axlar, sen skulle hon fälla ut armarna och och göra det upp och ner, snabbt! Haha, så jääävla kul, dom hade bara lurat henne, och ville se henne dansa, livrädd, som en kyckling, preciiiiis innan avgång! Haha, schysta killar :)
Jag hade en liten intervju med Kurt, min kamera man, och sen gick vi på det lilla, rödgula, planet och satte oss på rad! Jag började bli mer nervös när planet kom upp en bit i luften och man började inse att man verkligen skulle hoppa, rakt ut i luften, utan någon som helst vetskap om hur det skulle kännas, att skita i alla kroppens instinkter - "vad fan sysslar du med, sätt dig ner och lägg ner! hoppa inte, hoppa inte!!!" haha, nejnej, vi skulle upp på 13 000 feet och hoppa rakt ut.
Som tur var hade jag en jättebra instruktör och jag hade verkligen hur roligt som helst, från att jag satte på mig dräkten till jag kom ner på marken igen. Han hette Charles och var jättelugn och tydlig. Han visade hur man skulle lägga bak huvudet vid hoppet och hur jag skulle fälla ut fallskärmen och masserade mig tills några sekunder innan hoppet så jag skulle vara "helt avslappnad" haha.. Erika hoppade först, och det var nog där jag började bli lite smått skräckslagen, haha, man hörde bara "ready, set, go", och ett litet skrik, sen försvann hon bara och vi kunde inte se henne från planet! Så sjuk känsla. Efter henne var det mitt team, jag min kille på ryggen och kameraman. Vi hoppade fram och jag och Agnes bad en bön, jag hängde mig ut över kanten och tryckte fram höfterna, bak med huvudet och gung, gung, gung, lets goooo!!!!! Så hoppade vi. Det var det sjukaste, roligaste, bästa, mest underbara, jag gjort i hela mitt liv och jag kommer lätt att göra det igen, så fort jag fått ihop mer pengar!! Det var fantastiskt!
.
Jag flög i fritt fall en minut och när vi var nere på 6 000 feet drog Charles upp min arm och visade klockan, ett täcken på att det var dags att fälla ut fallskärmen. Jag gjorde som jag blivit tillsagt, hip, hip, slide up and pull, men jag hittade inte den oranga jävla golfbollen man skulle dra i , fick lite panik för en sekund och skrek "yooooou haaave tooo dooo iiiiit!!!" haha, han gjorde det, lätt som en plätt, som jag sen såg på videon, och pang så ryckte det till och vi bara gled fram och jag kollade med stora ögon ut över bergen och ängarna. Det var obeskrivligt! Jag ställde mig på hans fötter, vi rättade till selen och jag fick styra skärmen! Han gjorde lite loopar, vilket var det mest läskiga under hela hoppet, och vi landade perfekt nere på grusplanen! Asså, jag kan inte ens förklara hur bra det var, jag vill bara rekommendera ALLA att göra det :)
Vi var överlyckliga och adrenalinet var på max när alla landat. Vi tackade våra underbara instruktörer och de gav oss discount till nästa hopp!
.
Jag körde hem och vi stannade på Chows för brunch, klockan var bara 11 när vi var i Lafayette igen! Det blev blåbärspankakor och kaffe.
Jocke och jag åkte hem och chillade ett par timmar och sen åkte C1, Elin, Erika, Sofie, jag och Jocke och käkade på Cheesecake. Ojojoj, vilken kväll, vad hände egentligen? Haha, vi drack drinkar, shottade och hade riktigt trevligt, jag sov länge natten till söndag..
.
Idag vaknade vi vid 10, jag gjorde omelett med massa skinka och kaffe och efter det åkte vi in till SF och hyrde cyklar. Vi träffade Kat, från England, och hon hängde med oss över Golden Gate hela vägen till Sausolito, där vi stannade på en jättefin liten resturang precis vid havet. Vi åt världens godaste pizza och tog färjan över till Pier 39 vid 6-tiden. Vi var rätt trött i benen efter vår lilla tur kan jag lova och nu känner jag bara att jag kan somna när som helst.
Sally hämtade oss på bart-stationen och vi hämtade upp Jockes ryggsäck. Han är nu i Fremont och imon bitti åker han ner, längst Highway 1, till LA! Så jäkla nice!
.
God natt babes!
Min present från Jocke! <3
Vi körde lite innan bion!
Charles hjälper mig med selen!
Jag och Erika innan vi ska ut till planet
Intervju! (jag fattar fortfarande inte var jag sysslar med!)
Agnes ska precis dansa kycklingdansen, mycket underhållande!
"ojojoj, ganska högt här ja, hehe, jaaa... HEJDÅ, TJEJER, JAG ÄLSKAR ER HÄLSA MIN FAMILJ DET OM JAG DÖR!!"
friiii som en fågel!
ut med fallskärmen!
Jag och Charlie!
tre väldigt glada tjejer!
elgitarren på Lift!
Världens mest populära självmordsplats.
Sausonito!
Jag och Kat på båten tillbaka till SF!
San Francisco Skyline
full koncentration när svenskarna vinner Beerpong!

Excitement!!

Helgen, som blev "jobbhelg" gick fort. Jag har verkligen jobbat hela dagen idag, från 12-6 och det har varit segt faktiskt. Jag har jobbat 52 h denna veckan så det kanske är därför..
Fredag kväll spenderades med min kära vän Agnes. Hon kom ut hit från San Francisco och vi åkte och köpte kaffe och satt ute och pratade länge länge, hon är verkligen grym!
-
Agnes och jag hade sleepover och min lilla tjej var självklart jätte exalterad över detta, hon frågade om hon fick vara med oss men fick ett snällt nej tillbaka, söta unge! Haha, hon tror typ att vi är lika gamla och kan hänga jämt! <3
-
Klockan ringde 6.30, lördag morgon och vi låg kvar till kvart i. Erika kom och plockade upp oss i ösregnet 7.00! Underbart..! haha, vi begav oss till Davis för att förhoppningsvis kunna skydiva men icke, de släppte inte upp oss pga regnet så vi satte upp oss på första tiden nästa lördag om en vecka, då får det fan vara sol asså, Jocke ska ju med!!!
-
Efter det lilla "vid dödsfall" formuläret och lektionen på 30 min, om hur allt kommer gå till, åkte vi vidare till Sacramento, Californiens huvudstad! Också Californiens tråkigast tror jag.. haha, vi käkade brunch på ett jätte trevligt ställe Tower Café och åkte hem till Lafayette efter det!
Agnes och Erika kom hem till mig och vi koka kaffe och satte oss i vardagsrummet och mös, hihi. Kvällen spenderades hos Sofie!
-
Ja, och snart kommer Elin, vi ska se på bio tror jag! Jag saknar min lilla skrutt, vi har inte setts på ett tag, närmare bestämt tre dagar!
Imon vid 12 tiden landar Joakim, I can´t believe it!! Ska bli så underbart att få träffa honom igen! Det finns inte många på jorden som jag prata så mycket med som med honom, han rockar! Han har dessutom med sig svenskt lösgodis, det gör honom inte mindre populär! Mina ungar är förväntansfulla, Julia ba; Kan man ha kill-kompisar om man är tjej? Konstigt...! :)
Här kommer lite bilder
Elin äter sushi utanför Whole Foods, riktigt fint!
Lite spontant barhäng i torsdags!
Döds seriösa papper

RSS 2.0