April 27th

Hallå hallå!
Japp, då har man blivit kär igen, i en kändis.. Matthew Morrison, är han inte sjukt het i Glee, när han sjunger och dansar och samtidigt ser ut som Justin Timberlake om 10 år!? Han är så snäll liksom, och krulligt hår har han med!
Glee är min nya favoritserie, jag älskar musikaler och filmer med musik, så det passar mig som handen i handsken, dock hatar jag att jag inte kan sjunga ut med full hals till låtarna när jag lyssnar, något jag saknar med mitt rum i Sverige, då var det ingen som brydde sig om jag sjunger med. Här kutar mina värdbarn in, utan att knacka, när dom hör mig sjunga, haha. Lite pinsamt. Sjunger dock i bilen, barnen älskar det, haha, inte min värdmamma dock.. Jag lyssna på 99.7 här, typ som NRJ i Sverige och idag gick Julia runt och sjöng "Kiss me kikikiss miss, infect me with your love and fill me with your poison.." hahaha, så jävla gött, min värdmamma vill dock, från och med nu, att jag spelar med "innocent" musik. :)
Hade en lång men skön dag idag, jag hade projekt tid, vilket innebär att jag ska göra en skrap book till Julia från att hon föddes.. satt med den i typ två timmar. Sen hämtade jag upp Julia och vi åkte till Costco och handlade. Vi satt i bilen på parkeringen och åt lunch, morötter, nötter, clementin och dried mango, sen lekte vi att hon var min chaufför. Jag älskar att barn är så lättroade. Shoppingen gick fint och Sofie kom över en sväng när vi kom hem. Vi hämtade upp Alex som skulle ha baseball och sen åkte jag och min lilla tjej till Walnut Creek för att lämna tillbaka nån hårddisk för min värdmamma. Jag unnade mig med en iskaffe med sojamjölk, gött när det är typ 28 grader och stekande sol ute, måste ju erkänna att jag brände mig igår. Jag och Erika låg och solade och läste skvaller vid poolen igår, jävlar vad det tog!...
Jag och Julia åkte och hämtade killarna på baseballen och innan det cyklade vi, Julia har världens skönaste stil på hennes barbie-cykel! Vi tränade bromsar och bromssträck (!) och körde hem alla ungar. Bra dag helt enkelt! 10 timmar lång.. Snart kommer Sofie och vi ska nog kolla en rulle eller åka till WC.
Igår hade jag förövrigt uppkörning! Ett jävla skämt måste jag säga. Haha, jag rullade upp vid DMV och en liten ynklig man kom och introducerade sig. HAN kollade säkerheten på bilen och sen åkte vi iväg, han pekade, som tur var, vart jag skulle svänga och vi körde några varv runt kvarteret i princip. Jag parkerade och han bara; "good drive Caroline, here is your paper, bye!" Så enkelt var det.
Ha det gött så länge, haj!
Erika vid poolen!
Julia leker chaufför på Costcos parkering
Alex springer för livet (i hjälm och grå tisha!)
Jag och min lilla älskling <3
körkort!!
Julia äter mina hembakade blåbärs/pumkinmuffins! söööt

April 24th

Ligger i matkoma efter min enorma "Asian Chicken Salad", utan kyckling, på Cheesecake Factory. Ska dock försöka skriva några rader om en fullbordad weekend off och en jobbvecka som gick så fort så jag knappt hann blinka.
Det var ett tag sen sist, jag vet, men jag har gaanska fullt upp här borta, barn ska skjutsas, det ska lagas mat, tvättas kläder, naglar ska manikyreras, fötter ska masseras, BMW 750 L i ska provköras (med Elin som chaufför), cocktails ska mixas, mat ska grillas och marineras och man ska stå för en jävla bra humor, som jag själv tycker att jag har.
Det är mycket nu.
Veckan började med en stressig men ack så bra måndag, tisdag blev en sen jobbdag, onsdag, motsatsen, jag slutade 3.45, helt sjukt! Jag hann med yoga två dagar denna veckan och skrev också upp mig på ytterligare en kurs, hör på detta, "Hiking for health" trodde i flera dagar att jag skrivit upp mig på "hiking for life" och sa det stolt till min värdmamma som fick sig ett gott skratt, och för denna kurs får jag hälften av mina 6 credits, fett värt. Man vandrar i 4 timmar varje torsdag mellan 9 och 1 och ser olika berg och stigar. Något som min kära far älskat, men jag själv känner mig måttligt road över detta.
Torsdagen spenderade i en park i Pleasent Hill men ungarna och Easter (grannes nanny) och hennes kids, riktigt gött, sitta och dricka iskaffe och prata om livet i tre timmar medan man kollar på ungarna som lekte för vilda livet.
I fredags var det playdate med Sofies barn och party hos Aaker/Smith som gällde! Jag och Elin jobbade till nio genom att servera barnen korv och pasta som kocken tillagat tidigare under dagen och sedan sätta dem framför en film i bion, soft, vi satt av två timmar genom att planera lördagen och Elins birthday party, hon har enligt henne själv, haft födelsedag hela veckan, också ett skönt sätt att tänka på sig själv.
Efter vi slutat på fredag kväll blev vi upplockade av Erika och åkte till CCF (cheesecake factory) för några glas. Trevligt!
Lördagen skulle självklart börja med en välförtjänt fotmassage/pedikyr och manikyr, innan festen. Vi åkte och handlade och satte igång med maten och alla förberedelser. Vi trodde ju självklart att det skulle bli sol och poolhäng hela dagen, men såklart blev det molnigt. Det gjorde dock ingenting, vi hade så sjukt trevligt hela kvällen och jag stod för matlagningen och alla cocktails skulle man väl kunna säga. Det bjöds på grillad pork och beef, klyftpotatis i ugnen och massa grillade grönsaker, bearnaisesås och en grym spenatsallad med mossarella, torkade cranberrys, pecannötter och hallonvinegrette.
Min dolda talang har också visat sig vara bartender. Jag blandade strawberry daquris, mojitos (grundat på Andys special MARGARITA recept) och strawberry mojitos! Sjukt gott blev det!
Jag och Elin däckade vid ett snåret och jag vaknade vid två och gick ner och la mig i teatern, oj så fint det satt med lite välbehövd sömn! Agnes kom över och vi hämtade upp Erika och åkte till Walnut Creek för lite shopping i nya Forever 21 butiken, fantastiskt, det blev till och med två omgångar, vi behövde en islatte efter första timmarna i WCs, numera, bästa butik! Lägger upp en bild på mina inköp!
Det blev som sagt en god och gigantisk sallad på CCF och nu ligger jag hemma i min säng och äter på en av mina chokladbunnys som jag fick av min familj i påskpresent i morse. Fick också en ljushållare med stenar med fina ord på engelska av dem, så himla gulligt. Julia skrev ett kort från hela familjen med; " I love you sooooo much Caroline, happy easter, xoxoxoxoxoxo, and Alex love you so much and mom love you and my dad love you (vänder sida) I LOVE YOU SO MUCH!!!" så jääävla söt är hon va, jag blev överlycklig!
Och min kära värdmamma fixade babysitter för nästa helg med, så jag slipper jobba lördagkväll, det innebär att jag kan hänga med alla tjejer till Santa Cruz och fira Agnes och Erikas födelsedag!!!!!! I LOVE U SALLY!
Xoxo
Elin och Josse väntar på mina fabulösa daquris!
Cheers!
Det ska grillas!
Min bebe har äntligen kommit hem från Boston!
fruktansvärd bild på mig men här är vi minus Jossan och Tove iaf :)
Mina Forever inköp i veckan nr 1
Nr 2, långklännigar, trosor, en tröja och blåa fjäderörhängen.
Agnes och Erika i WC
sov i bion i natt, Elin kom ner och väckte mig på morgonen och gjorde en svårslagen brunch till mig sen <3
Lunch i veckan , ärtsoppa med lime och sambal olek (ett svårslaget recept som min kära faster skickade till mig, görs minst en gång i veckan till mig och Sally!)
Vi hade hela helgen med Andys vrålåk (kusin Erik håll i hatten, det var en BMW 750 L i!!!!) <3
Jag och Erika vid poolen!
Skön parkering utanför Safeway
Påskpresenter + mitt underbara kort från Julia och resten av familjen!
Sist men inte minst, GRATTIS älskade Elin , för sista gången denna veckan, för imon är det ny vecka och då får det fan räcka med födelsedagar, och tack för ett oförglömligt birthday party :)

Gifta sig för att få stanna, börjar bli lite sugen!

Hallå hallå, allt bra änna?
Jag har inte haft tid att blogga på ett tag, är ganska busy! Haha, har varit inne i San Francisco hela helgen, älskade San Francisco! Det var freeeeezing cold men kul hade vi. Jag och Erika tog gamla bettan in till city och plockade upp Agnes på Ashley, sen åkte vi ner till Marina för BBQ med ett gäng amerikaner, brasilianare och lite andra nationaliteter, mycket trevligt! Vi satt i solen och drack bira och pratade om allt mellan himmel och jord!
Brasiliansk BBQ blev det och Rooney stod för detta, vilken mäster kock! Kyckling med ris och bönsås.
Efter många timmar i trevligt sällskap nere i Marina gick vi till en pizza restaurang och käkade ytterligare ett mål, haha, gott. Sen gick vi den lååånga, kalla vägen till bilen som stod parkerad på andra sidan stan, typ.
VI åkte hem till Agnes, gjorde oss iordning för kvällen och tog en cabbe ner till Marina igen, Matrix och Eastside West fick kvällen bjuda på, bra musik, men oj vilken köttmarknad! Det får bli lite nya ställen nästa gång tror jag, mer classy!
På vägen hem köpte vi varsin Ben&Jerry's och tog en taxi hem, vi sov alla tre i Agnes säng, som sillar! Så skön syn när jag vaknade på morgonen, vi alla låg och skedade tätt ihop, det var så fruktansvärt kallt, så vad ska man göra?
Söndagen började med väntan, haha, väntan på att damerna skulle vakna upp ur dimman och återgå till det normala. Tog nån timma men efter lite läsning och FBande fick jag allt liv i dom (jag vaknar alltid så förbannat tidigt dagen efter!).
Vi körde ner och käkade en fenomenal brunch medan vi väntade på Sofie och hennes syster, på ett ställe som jag inte kommer ihåg namnet på, kan vara värt att minnas! Det blev home made ganola med massa frukt och sojamjölk, en kaffe på det! Sen blev det Goldens Gate Brideg och hiking, i Muir Woods National Park för att se Redwoodträden och vandra runt i den oslagbara naturen, jag vet att jag låter gammal, men herregud, det var så sjukt vackert!
Efter träden åkte vi raka vägen ner till Stinson Beach, ojojoj, massa surfare överallt, som testade sina kites inför tävling nästa helg! Mums.
Trippen tog inte slut där, nejnej, vi åkte vidare till Petaluma och en outlet som min kära värdmamma tipsat om, kom dit 35 min innan stängning men jag hann hitta två par shorts och en conversebag!
Subway på vägen hem men hemma var vi inte för ens två timmar senare! Bra helg!
Kollade på Black Swan med Nathalie Portman för några dagar sen, sjukt konstig film men sevärd, hon är bara så vacker asså!
Grizzly Peak i fredags efter mitt lilla, numera ganska vanliga, sjukhusbesök. Vackert!
Hela San Francisco och Oakland i bakgrunden!
Packning för min weekend i SFO, sallad till lunch, äpple, brillor, skinnjacka och min älsklingsväska!
Jag och fina Agnes!
The Marina
Erika och den eviga bohemen Tuffe A
Bira och pizza, kan inte bli bättre!
Ett Redwoodträd
Stinson Beach
Mina damer det, och gamla bettan!
Xoxo

What a week!

Jag bara älskar Californien! Hade jag fått välja en plats på jorden att bo på, förutom älskade Göteborg, så hade jag valt San Francisco eller typ precis här, Lafayette, där jag bor. Det är så himla fint och jag går liksom runt och njuter bara av tanken på att vakna varje morgon till en ny dag med massa sol och klänningar och barn som kan leka utomhus (medan jag solar)!
I tisdags började jag halv nio, helt otroligt (!) och vid halv tio tog jag med mig ungarna och deras cyklar till Happy Valley school och mötte upp Elin och hennes kids. Dom cyklade runt som galningar allihopa medan vi satt och solade och åt minimorötter. Killarna hittade en liten bäck att leka i och tjejerna spelade "the bad princesses castle" en lek som jag och Julia kommit på, mycket underhållande!.... haha, den går ut på att jag, i vanliga fall, ska ligga ner på marken och spela död, och Julia är fyra olika prinsessor, ELAKA prinsessor, som förgiftar mig med giftiga drinkar, hela tiden! Som tur var, var Tea-Sloane i närheten, och fick rycka in som god, men ständigt döende, prinsessa. :)
Sally berättade igår för ungarna att dom på fredag, hela familjen, ska på cirkus. Det första Julia frågar är; "Is there any BAD princesses in the circus? Or do they at least pretend to be bad?!"
Haha, underbara unge! Det är det som är viktigast i livet för en liten 5-årig tjej just nu, det värsta hon vet är killar för övrigt, så fort det kommer en låt på radion med en kille som sjunger säger hon "SKIP CAROLINE! The boy-songs is the worst songs!"
Efter några timmar på Happy Valley åkte vi hem och då bar det av till San José och horsebackriding!!! Jag körde och Sally var min gps. Så himla kul, det var 28 grader och vi satt och sjöng hela vägen dit.
Barnen älskade att rida men mest av allt jag tror jag, jag var som ett barn på julafton!
Vi red någon timma och sen åkte vi vidare till The Great Mall. Ett enormt shoppingcenter i närheten av San José! Jag hittade tre klänningar, två BHar, en springtröja, en mysig stickad tröja och lite annat smått och gott! Vi åt mexikanskt och drack varsin islatte, barnen fick glass. Sen åkte vi hem och jag stod för middagen!
Igår blev det San Francisco city för hela slanten!! Ihh, jag kom ner helt yrvaken på morgonen och barnen hoppar på mig och säger att vi ska in till San Francisco, ojojoj vad glad jag blev, Sally hade styrt upp museeum (exploatorium, typ som Universeum), Golden Gate beachen och sedan ytterligare en shoppningrunda på Union Square! Hon droppade av oss och sen fortsatte jag ensam med ungarna på Exploratorium och standen. Jättemysig dag och så jäkla skön shopping med Sally på slutet, hon visade mig Macys och Marc Jacobs och jag var eld och lågor, det var paradiset! Dock hade jag knappt några pengar men jag fick se väskorna, dessa underbara väskor!
Idag var det lite svalare ute så jag styrde upp en "mealplan" för resten av veckan, som jag vanligt vis alltid gör på måndagar, men det har spårat, vem orkar tänka på matlagning nu? Vi är bara ute och gör saker dagarna ända känns det som! Jag gjorde min och Sallys favoritsoppa, broccoli, och sedan dem berömda Estercupcakes, med massa strössel, chokladägg och glasyr, barnen sken upp som solar när jag överraskade dom med min bakning! Vi dekorerade cupcakesen i typ en timma och resultatet blev slående!
Sen hade jag rast två timmar och åkte och solade lite hos Sofie, jag kom hem och tog med mig ungarna till McDonalds, en "special treat" så här på Spring Break! Jag åt min sallad medan barnen lekte i leklandet i en timma och tjugo minuter, soft, sen åkte vi hem och lekte Tickling monster, jag var monstret.
Jag jobbade tolv timmar idag, så nu äntligen har jag tagit mig en dusch, efter att ha somnat med Julia i hennes säng. Älskade ungar, vi sjöng massa svenska sånger innan dom somnade och jag låg samtidigt och kliade dem på underarmarna, mys!
En riktigt bra vecka har jag haft helt enkelt och pricken över I:t är att mina älskade vänner Sara och Amanda hittat biljetter nu!!!!! Och imon ska dom boka! Jag är lyckligast på jorden just nu!
Puss och kram på er mina goingar <3
Världens sötaste kille på horsebackriding!
Yey, sockerjuice, en favorit!
Vackert landskap, här red vi i en samlad trupp!
Stranden, en stormig med solig tisdag!
"Ruuuuuuun Aleeeex!!!"
Uppe på Cheesecakes balkong, Union Square!
Julia hade en show och jag filmade, mitt på Union Square, jag är inte den enda som ska bli skådis..
Yeah!
Ester cupcakes!
Xxx

Spring Break!

Självklart trodde jag att jag skulle få en soft vecka denna veckan för att barnen har spring break och min värdmamma sa att hon knappt skulle jobba i veckan, men det slutar ju med att jag såklart får 10 timmars dagar hela veckan, UTAN break! Sånt är livet, bara att bita ihop, jag hade ytterligare en underbar helg, denna gången i Staden med Stort S, San Francisco och också en fantastisk första dag på lovet, hoppas på en lika bra fortsättning!
Jag jobbade i lördags, det innebar inlämning av SUVen för en totalrengöring, gjorde jag så gärna kan jag ju bara säga, sen åkte jag till Target med ungarna för att köpa nya goggles och solkräm (100+, dom är rädda för solen här). Sen var den jobbdagen över.
Erika kom och plockade upp mig hemma en stund senare och vi åkte till Safeway, lämnade tillbaka filmer och hämtade upp Elin, sen bar det av in till staden, mitt älskade San Francisco!
Vi hittade tillslut en liiiiten lucka några blocks från Agnes och gjorde en snygg liten fickparkering precis bakom en stoppskylt, hade ALDRIG varit lagligt i Sverige, men vi är ju i möjligheternas land!
Vi mötte upp söta Agnes och vi började självklart drag igång de bredaste dialekter ni kan tänka er, det är lite så vi jobbar, oj vad kul vi hade! Efter tårar av skratt tog vi Munin ner till Powells och en cabbe till Victor, som bor lite längre upp vid Union Square, jag ångrar än idag att jag inte tog några bilder från hans tak, vi klättrade med skakiga ber upp där och kollade på utsikten, jag tror knappt jag beskådat något vackrare, solnedgång, skyskrapor och en orangerosa himmel!
Efter lite manekängande uppe hos Victor bar det av till Little Italy och the green streets, vi käkade på ett jätte trevlig italienskt ställe som bjöd på shottar och hade finaste tortellinin i stan! Agnes fick självklart ragg, den väl piercade servitören som vi alla trodde var fullkomligt gay, bjöd ut henne, på en annan italiensk restaurang, jag hade svårt att hålla mig för skratt kan jag ju säga. Vi hittade en "lyxtaxi" som tog fem pers för 20 dollar ner till North Beach, sjukt roligt! Massa klubbar och barer och vi dansade till allt stängde, sen blev det pizza och taxi hem till V. Vi käkade allihopa på hans golv och däckade sedan, Agnes sov i ett hörn på golvet..! Haha, fick ångest när jag vaknade och såg hur hon hade sovit, lilla snuttan!
Söndagen spenderade på San Fransiscos shoppinggator och i Dolores Park med alla håriga tjejer och öldrickande bögar med hundar och magellack! Skönt häng, jag bara älskar livet dagar som dessa! VI lyssnade på musik som folk spelande alla möjliga olika instrument runt om i parken och luktade på all marijuana som röktes, senare på eftermiddagen tog vi Munin hem till Agnes och tog bilen tillbaka hem till Lafayette, jag somnade i bilen, herregud vad trött jag var.
Jag kom hem till min underbara familj som ropade på mig så fort jag kom innanför dörren, och när jag kommer ner säger Julia "Caroline, I missed u the whole time, I went in to your room every minute and looked for u but u was'nt there, and now you are hoooome!!!!" Vi åt en jättegod middag och jag somnade som en klubbad säl.
Idag började Spring Break på riktigt och jag vaknar upp i morse och kollar mitt schema på mobilen, 10 timmar om dagen och torsdag tom. 12.. vad händer, jag som trodde att jag skulle vara ledig halva veckan typ..
Men men, what to do? Jag kommer nog få ett par roliga men intensiva dagar iaf!
Jag och Elin planerade hela måndagen tillsammans, jag började med att fixa all tvätt och frukost till ungarna, sen packade vi badkläderna och snaxet och åkte, mötte upp Elin och hennes cru och sen till Noah's Bagles! Där käkade vi en lätt lunch och fortsatte till Berkley och Lawrens hall of Sience.
Många sköna timmar spenderades där och ungarna var jätteduktiga. Jag och Elin satt ute i solen och tog kort och käkade morötter medan barnen lekte.
Efteråt åkte vi alla hem till Elin och badade hela eftermiddagen. Jag fick ligga i hela tiden för att vara nära om något skulle hända, medan Elin låg och solade..! :) Den stora poolen var fortfarande ganska kall och självklart skriker Tea från mitten av poolen, sittandes på en luftmadrass, att hon inte vill vara där ute längre, och att JAG såklart måste dra in henne, haha, så det var bara att hoppa i och "rädda" henne, när jag, i chocktillstånd pga kylan, kommer upp till ytan igen, har Tea redan kommit in till kanten av poolen igen! Tack Tea, du är allt charmerande du! :)
Vi hade alla en helt underbar och solig dag idag helt enkelt och imon blir det biking på Happy Valley School med mina och Elins kids och sen ska jag och min familj till San José och på horsebackriding!
Och lite bilder för er som inte orkar läsa mina långdragna vardagliga inlägg..
Agnes i Dolores Park!
Sofie med Julia och Elise, vi hade playdate allihopa i fredags!!
Sötaste Elise, som enligt Julia är "suuuper duuper cute!!!"
Julia har modevisning i mitt rum när Elin kom förbi, cool är hon!
Ungarna utanför Lawrens hall of Sience!
Ganska bra utsikt!
Min lilla tös!
Baybridge
<3
Alex i sina nya goggles!
Xxx C

RSS 2.0