Livin' the dream!

Oh my god, I just realized.. Julia har också började inse att bröst är rätt nice, hon kom in till mitt rum i morse och kramade mig och började prata om hennes och familjen spännande weekend i Tahoe, när hon sedan skulle lämna rummet sa hon lite blygt, "Carolijne... U have big.. boooo..ooo..b!!! hihihi" haha, så jävla kul (ofta dom är stora liksom?!)! Elin berättade nämligen för mig igår om hennes tjej som börjat prata om "private places" och jag ba; haha, vaaa?? det gör absolut inte min tjej, nejnej, hon är så väluppfostrad och söt :), ack så fel jag hade!

Ja, det var ett tag sen jag uppdaterade nu men jag lever ju ett ganska upptaget liv här borta i Cali, jag har naglar  som ska fixas, fötter som ska masseras, mat som ska handlas, roliga ställen som ska besöka osv..
Denna helgen blev riktigt lyckad, efter jag fått min efterlängtade lön i fredags åkte jag, Sofie och Elin till Moraga och till en kinesresturang, sen handlade vi cheese and crackers och hyrde en film, skön fredag, lördagen spenderade vi på Sunvalley mall i Concord och dagen avslutades med collegefest i Berkley!!! Där träffade jag min man, Jake Gyllenhalls kusin, en kopia av honom, och han var inte nådig asså, det lär ju bli fler kvällar i Berkley om man säger så... :)

Igår var jag, Nurdan, en underbar tysk tjej och Sofie inne i San Francisco och shoppade lite, sen mötte vi upp Elin och käkade en fantastisk dinner på Cheesecake Factory, på balkongen!!!

Idag hade kidsen playdate med Bianca och nu ska jag ner och jobba 3 timmar, ganska soft, veckan kommer nog bli riktigt bra och jag tror det blir lite pedikyr för min del asså!


Peace out! Xoxo




Min fina tjej, redo för lite kalas!!






Världens sötaste kille!



That's my girl!!! Elin :)












Min nya klänning från Forever 21!









Jag och Nurdan på Cheesecake Factory!



Utsikten mot Junion Squere!







Happy Valentine´s Day


Ojojoj, igår var det, liksom många andra dagar här i USA, ååååårets dag, det var Valentine´s Day! Ångest på hög nivå för alla singlar, ink. mig själv! Dock blev dagen hur bra som helst, för när jag kommer ner till köket på mogonen så står barnen och Sally och gör vofflor och när som ser mig skriker de i kör, "HAPPY VALENTINE´S DAY CARJOLIIIINNNE!!!" och springer fram med varsitt kort som dom gjort själva och choklad, så sjukt gulligt!

Alex 7 år  skrev:
"Dear Caroline, you are the best one, what will u do for Valentines day? Are u going out? I LOVE YOU SO MUCH! Hope we can spend more time together, Love Alex xoxoxoxoxooxxo"
Det var nog det gulligaste jag sett, sen gav han mig en stor kram,  det är min kille det <3

Vi käkade vofflor med jordgubb och sirapsmix, svin gott och enkelt att göra, och sen åkte vi till skolan. Bra start!
Sen stressade jag på som vanligt men oj så fort det gick, 10 timmar kändes som 2. När Sally kom hem gjorde hon glass med banan och rom till mig som en liten Valentinesgift, så sjukt gott! Jag hade helt enkelt en kanon dag!!

Idag hade jag svårt att komma upp ur min Queensizebed kan jag säga, den är underbar men vad ska man göra?! Upp, fixa frukost, starta en tvättmaskin, åka till service med den stora bilen och köra Julia till skolan, huuh!

Helgen förresten, det var ett tag sen jag uppdaterade nu! Jag hade en så jävla bra helg! Jag och Sofie åkte till TJ´s i Moraga efter att vi slutat i fredags men när vi var där ringer Josefine och säger att vi ska till Berkley, jag ba; ääähhh.. okej, fan vad nice, när? NU! Direkt hem, sminka sig och åka till Elin, vi förfestade lite lätt i poolhuset och tog en stor taxi till Berkely, och herregud vad värt det var att åka hela vägen dit, fast än jag var hur trött som helst, vi kom in i ett av husen där det var fest, collegefest, jävla skönt ställe asså, folk bodde där!?!? Och vi var ju inte dom enda i byggnaden! Det kryllade av folk i våran ålder och Dj, gratis sprit och balkong hade dom! Det blev en lång och sjukt rolig natt med en del ångest dagen efter... Julia kommer in 4 gånger vid 7-snåret och vill att jag ska följa med ut och ha picknick med henne i trädgården, WTF?! haha, jaja söt är hon iaf! :)
I söndags blev det IKEA i Oakland med köttbullar, lax och pasta till lunch!! Jag köpte ljus till mitt rum, pärlplattor och en fotboll till barnen (alla hjärtansdagpresent) kaviar, bilar och MARABOU! Happy day!

Nu ska jag ner och fixa lite mumsigt kaffe med soymilk, take care!

Xoxo



Här är de två underbara korten jag fick av Alex och Julia igår <3







Elin och Sofie på IKEA




Lite mysfaktor inför Valentine´s Day, hade dock ingen tändare så så mysigt blev det inte..




Receptet på godaste kycklingsalladen någonsin!!

Fucking Perfect!


Denna dagen var minst sagt stressig, herre vad jag har åkt runt och flängt fram och tillbaka! Det började med att jag vaknade, samma tid som jag börjar, 6.45 och vi alla gick ner och åt havregrynsgröt. Sen gick vi upp och körde vårt dagliga teethbrushrace (ett hett tips till er som vill få kidsen att tycka att det är sjukt kul att borsta tänderna)!
Elin kom vid halv nio och vi åkte och släppte tjejerna på skolan. Sen var det våran tur att få lite ompyssling (som om vi inte redan har det sjukt gött) och närmare bestämt fransk manikyr, vilket var fantastiskt!! Vi åkte till Pinkies Nail Salon i Lafayette och jag fick en jättegullig liten vietnames som bodde i närheten och hade två barn, och det var ungefär det jag förstod av vår en timmas långa konversation :) hon har bott här i 20 år (?!)

Självklart så var jag tisoptimistisk som vanligt och fick tvinga Elin, som blev klar tidigare, och hämta upp tjejerna, vilket jag egentligen skulle gjort efter som det är min dag, TACK underbara Elin, you're the best!! (iof inte alltid på att passa tider....:) )

Tea och Julia hade playdate här och dom var så söta va, vi körde lite basket på baksidan och dom gick verkligen in för det, sprang allt de hade med bollen, som är lika stor som hela dom typ, och kastade den så högt de kunde. Jag bakade en superdelicious äppel/havregryns-grej, gjorde pizza till barnen och tvättade, på samma gång!

Och ikväll, efter vissa förseningar hit och dit till Kids-N-Dance och piano osv. tappade Julia sin första tand, så himla gulligt!!!! Hon tog en banan och spraaang in till badrummet, jag ba: Juuuulia, whats wrong???! Hon ba: Cajoliiiine, my toooooooth, my toooth, look look!! Sen hjälpte jag henne att GEMENSAMT dra ut hennes första lillalilla tand <3
My little sweetheart! Hon tjöt av lycka och berättade allt om tandfeen och om hur mycket pengar hon borde få, eftersom hon BARA är fem, hon tyckte 10 dollar var lagom.. haha

Dagens citat:
Alex: "Caroline, do you know what the only thing I don't like about Star Wars is?! The violence!! It's so sad...." Så jävla söt!

Julia: "Cajoliiiine, can I have ONE more bar?.. Jeg älska dej, jeg älska dej sötnooz!!!!! :):):)" Haha, hon vet precis vad som behövs för att få mig att smälta, hon är verkligen en stjärna på svenska, redan!


Take care, xoxo




Julia, utan tand!!







basketball, soccer, a lot of sun and a superbowlparty, great weekend!


Ojojoj, vilken helg!
Den började med lite gött häng hemma hos Julia, en tysk tjej som jag aldrig träffat innan, i hennes egna "hus" i Orinda, sjukt fint! Dock var det rena skräckupplevelsen att ta sig dit, jag åkte ensam i min lilla BMW och körde vilse, för att min jävla mobil inte vill funka, GPSen fick spel och vägledde mig in i djupaste skogen, jag visste inte heller hur man satte på ljuset i bilen så jag såg abslout ingenting, tillslut kunde jag köra av vägen och sätta på ljuset slå lite på telefonen och köra tillbaka, jag hittade fram efter ca 40 minuter och var mycket stolt! :)
Vi käkade pizza och hade allmänt trevligt, jag avslutade kvällen med bio i Elins teater med Elin och Sofie, riktigt bra!

Igår hade vi "familyday", vilket innebar att jag var med familjen hela dagen och kollade på Alex basketmatch och Julias soccergame, mysigt, eller rättare sagt, COZY, som är min lilla tös nya favoritord!
Jag åkte runt där som en riktgit soccermom och klappade händerna och fyllde på vattenflaskor! Klockan fem var det dags för arbete, Sally och Justin skulle på date inne i San Fransisco. Jobbet gick väldigt smärtfritt och när de somnat kom Elin och Sofie och vi åt brownie, choklad och cheese and crackers och kollade på Mamma Mia! Mums!
Sjukt pinsamt var det när föräldrarna kom hem och insåg att morgondagens party-brownie var "slut" och att de konstaterade att det var jag som ätit upp hela.. haha, vilket inte riktigt stämde, Sally var ganska het på gröten hon med! haha, dom ba: "I think she ate the whole thing?!" haha, aspinsamt!

Idag hade jag dock skönaste dagen på läääängelänge! Jag vaknade vid nio och gick ner och käkade gröt, sen tog jag bilen, åkte till Safeway och köpte massa god frukt och vidare till Elin. Vi låg och solade vid poolen i typ fem timmar och jag kan ju meddela att jag badade TRE gånger!
Sen var det bara att rusha hem till mig för att förbereda årets stora händelse, SUPERBOWL, och vi skulle ha partyt! Riktgit trevligt faktiskt, vi och Elins familj, grillning, sushi, ost mm., jag älskar amerikanska festligheter!

Nu kom Sofie, vi ska hänga resten av kvällen :)

Xoxo Caroline




Hemma hos Julia




Alex spelar basket!



Tea, Julia och Kaikai, så himla söta, väntar på sin tur att lägga mål!



målvakt



Jumping Monkeys



Hemma hos Elin och solar



poolen



poolhuset!



Tea och Julia



Min hostmom, elins hostmom och Elin!



barnen spelar basket och männen grillar, vi sitter och dricker drinkar på andra sidan, så vi vill ha det!





Elin och Andy



Superbowlparty!!





what a week, I just Love my new family!

Denna veckan har ju utan tvekan varit häktisk, jag har styrt upp ungarnas liv helt ensam denna veckan men själv tycker jag att det gått jättebra, om man bortser från onsdagen då jag nästan grät av utmattning..

Igår gjorde jag en riktigt god familjemiddag, som hela familjen älskade, vilket var awesome, Sally sa att detta skulle bli deras nya favoriträtt och att jag var en fantastisk kock, hmm.. haha!
Efter jag hade gått runt i min egna värld i diverse matbutiker nere i Lafayette lagade jag ytterligare en middag, boneless beef roast, det var ju för övrigt ett mysterium att hitta i butiken, det var dock en sjukt snygg amerikan som vägledde mig och det blev mycket riktigt en perfekt stek! Man kanske ska bli kock ist?..

Precis innan jag slutade för dagen kom Sally med sin lön och jag blev så hiiimla glad, för hon ba: "Asså Caroline, du är verkligen BÄST, vi älskar dig redan och jag kan inte fatta hur vi alla har kunnat klicka så otroligt bra med dig på bara två veckor!!!" ååååååh vad jag blev varm i hela hjärtat när hon sa det!

Nu ska jag till en tysk tjej, Julia, på middag med tjejerna!

xoxo C



Så glad är jag idag!!

FREEEEDAG!!

Ohh what a day! Det är som vanligt stålande sol här i San Francisco och jag började dagen med att gå upp, som vanligt 6.45, möts av två underbara barn som säger i kör: "goooood mooooorning Caaaroliiiine!!!" haha, så himla söta, dom satt och spelade monopol, Winemonopoly? haha, dom kan till och med uttala VISSA viner rätt. Dock fuskar som som fan när jag är med, får jag ett bra slag så säger dom att jag måste slå igen... haha, men jag bjuder på det!
Efter deras hälsomsamma frukost, som nästan varje dag består av Oatmeal och mjölk så packade jag Alex lunchbox och körde dem till skolan och eftersom att jag är en sådan underbar och hjälpsam au pair så körde jag också Justin till barten, PÅ MIN FRITID! men det var värt det, för jag fick låna Sallys BMW och den är sjukt skön att köra. Tankade den och lyckades, utan att spruta ner hela mig med bensin som jag gjorde sist (?!) och åkte direkt till reservatet och tog mitt numera vanliga varv runt, amazing! I love Lafayette Reservoir!!

Nu sitter jag i mitt rum med mitt fantastiska kaffe, som Justin äntligen lärt mig att brygga och ska nog gå ut i solen strax, sen blir det upplockning av Julia och vi åker nog direkt till parken för lek och picknick!

Igår var jag och Sofie förövrigt på bio och såg en sjukt rolig film, The Dilemma, riktigt rolig!!

Ha en underbar dag allesammans, för det ska jag ha! xoxo



Lafayette Reservoir

RSS 2.0