Memorial weekend!

Hallå i luckan alla glada!
Ligger inne i sängen igen, efter en mycket skräckinjagand upplevelse.. stod och gjorde mina vanliga skönhetsrutiner i badrummet när Elin åkt hem, tvättade ansiktet och kollade upp i spegeln, heeelt svart av maskara, tittar upp i vänstra hörnet, och vad sitter inte där, jo, en HOPPANDE JÄVLA HUSSPINDEL!!! jag fick panik, ni som känner mig väl vet ju att jag lider av spindelfobi, men herregud, jag var ju tvungen att sköta detta snyggt, ungarna låg och sov i rummet intill...! Jag håller blicken stenhårt på spindeln (som pappa hade kallat alfons, eller ingve eller något annat trevligt) och kollar sen in i spegeln, fatta skräcksenariot. Jag såg ut som tjejen i the Ring, svart under ögonen av all mascara och fortfarande vatten i hela ansiktet, med en spindel bakom axeln, fyfan... jag springer ner till min värdpappa och säger, helt livrädd, att det sitter en spindel bakom dörren i badrummet. Då säger han, som vanligt, "so, he want´s to kill you, omg??!! I understand that you´re scared!.." och börjar skratta. Han smashar den och slänger åt helvete i sopporna, skönt. Svettningarna har börjat avta och lugnet har lagt sig .. och nu ska jag berätta om min vecka, och helgen jag har framför mig, iiih!
Under helgen som gick, för snart en vecka sen, hade jag så sjukt kul, haha, ojojoj, ni skulle sett mig.. Jag och Elin åkte in till WC för att shoppa lite efter att ha cashat in ytterligare 200 dollar.. Vi parkerar och går in på google maps (?) och där satt vi, vi inser att butikerna stänger vid 9, då var klockan 8.56, springande i full galopp kommer vi in på Forever 12, dom älskade oss inte. Vi hittade lite smycken och ansiktsmaskar och sen åkte vi vidare och köpte lite vin och annat fint! Vi åkte till poolhuset och slog på musiken. Vi sjöng för, bokstavligt talat, fulla halsar och dansade tills klockan blev 4.30, funderade på att hoppa i poolen men tog en dusch och Elin gjorde en inbakad fläta på mig! Haha, då skulle jag börja 8.30 lördag morgon, kul! Jag vaknade upp vid 8.10 och sprang upp som en dåre och gjorde mig redo för 6 timmars lördags-arbete...! Det gick sådär.. efter alla ärenden satte jag på en film för ungarna och slocknade i soffan. Jag blev off vid 2.30 och nappade i typ två timmar, sen gick jag ner till barten och åkte in till SF och mötte upp Erika och Agnes inne i Bloomdale, vi tog en välförtjänt kaffe och gick runt lite, sen åkte vi hem, gjorde oss i ordning och åkte till Mission för middag och lite barhäng.
Det blev en mycket trevlig kväll och vi fick se Mission och financial district. Fint ska det va!
Vi käkade på Lemón och åkte med servitören till nån bar han tyckte var bra, det var den. Vi beställde in en stor bål och körde på! Kul!
Söndagen spenderades på Six Flags! Svin kul, kommer reklamer på radion varje dag men jag har aldrig fattat vad det är, men det är ju ett jättestort nöjesfält, som ligger utspritt runt hela USA. VI hade riktigt kul och åkte nästan alla sjuka attraktioner. Dock tappade jag mitt fina silverkors i Medusa.. den har typ 10 looper och jag, dum som jag är, tar inte av mig varken halsband, glasögon eller senilsnörena.
Vi gick runt på Six Flags i typ 7 timmar och sen åkte vi hem, helt döda.
Måndag var en bra dag, Agnes sov i Lafayette, så vi hängde vid poolen och drack kaffe hela förmiddagen!
Kort och gott kan jag berätta att veckan gott fort som attan och den har varit bra, jag har varit lite deppig men jag pratade med Madde på skype en sväng så jag blev genast på bättre humör! Jocke kommer om 11 dagar, jag kan inte fatta det, helt underbart!! Lite nytt svenskt blod skadar aldrig, vi ska ha så himla kul asså!
.
Imon är det äntligen fredag och lönen kommer in på kontot. Jag slutar vid 6 och är ledig hela lördagen, jobbar dock från 6 på söndagkväll till 11, ska ha sleepover med 4 kiddos, ensam...! Deras föräldrar ska ut och äta.
Jaja, jag har iaf fina planer för de timmar jag är ledig på! Imon kväll åker vi in till SF, packar med sovsäckar, tält och varma kläder, hämtar upp Agnes, åker och käkar, handlar och sen drar vi, till YOSEMITE! Det är USAs trejde största nationalpark, och de har både björnar och snö, underbart!! haha, vi ska alltså tälta, 5 tjejer i ett tremanna-tält, i två nätter och hika hela lördag och sitta och dricka öl och spela kort vid lägerelden på kvällen! Gud vad taggad jag är, haha, mössorna på, så kör vi!
Direkt hem och jobba på söndag morgon, kommer vara fett sugen på jobb och sleepover efter två nätter i ett TÄLT! :)
Förmiddagen, imon, kommer iaf spenderas i parken med Elin, Julia och Tea, sen hämta upp pojkarna och åka till Yoghurt Shuck! Riktigt mysigt!
Nu ska jag lyssna på Radio Gaga med Queen en sista gång innan jag slocknar, ha en underbar dag! <3
.
Jag och Agnes på Bloomdale!
Mission
den berömda bohem-posen!
upp sjukt tidigt på söndag morgon!
kön till Kong! haha
ojojoj, nu snurrar det!
hahahahhaha, jag har nog aldrig skrattat så mycket som när jag såg mina barn sätta på sig dessa brillor och börja sjunga för mig! guuuuud vad söta dom var!
lite spontant poolhäng
Tea plockade blommor i trädgården!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0